Ukinitev financiranja Jezernikovega kroga
Stopite v stik z avtorjem peticije
ko me je dete pestovala, ko me je dete pestovala...
Čas je da se Slovenke in Slovenci prebudimo. Ne smemo več dopuščati, da nam bodo pisali zgodovino tako kot komu, v trenutku, ko je na oblasti paše. Začnimo se zavedati svojih korenin!
Gibanje Zedinjena Slovenija
Gre za naše korenine!
Narod naj si zgodovino piše sam ,ne da mu jo pišejo prodani makaronarji !
Jezernikovega kroga ne poznam!!! Mislim pa, da to presega vse meje...Ukvarjanje z nekimi obrobnimi temami in vsi vemo kaj so pereče teme!!! Absurd brez primere! Podpisal in podpiram!
Hvala da ste se uprli očitno v raznorazna združenja povezanim osebam, ki zgolj izpolnjujejo navodila svojih šefov. Veseli me da odkrivate zgodovinska dejstva, ki so jih okupatorji uničevali, prepovedali, ponarejevali, preinterpretirali. in ta orisno opisan zločin proti slovenski kulturi nekateri še vedno izvajajo in to celo s pomočjo javnih sredstev. SRAMOTA.
Čestitka.
http://www.rtvslo.si/blog/vladislav-stres/karniolski-prt/88363
Osti jarej!
Podpis
Vsem gospodom Jezernikovega tipa (kalibra), ki živijo na hrbtu slovenskega naroda želim samo to, da se bodo nekega dne znašli na prostem trgu. Kjer si bodo s pomočjo svojih lastnih sposobnosti in referenc dobili zaželjeno delo in si sami zaslužili svojo plačo. To jim iz vsega srca, iskreno želim.
Zanima me, kje je ta Jezernik (jaz bi ga preimenoval v Mlakužnik) študiral (če sploh je???)? Morda v Zimbabve-ju? Ali pa med domorodci na Borneu? Lubi Slouenci - zbudimo se!!!
Podpis zaradi kontinuiranega kulturnega genocida slovenske levice in RTV Slovenija (beri RTV Severna Koreja) nad slovenskim narodom.
| This discussion has been closed. |