Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
Re:
Tvoj problem je da ne razmisljas kaj pises. Oce je morilec in je ubil njihovo mamo.
S takšnim načinom dela CSD-jev v Sloveniji ne potrebujemo! Ali je mogoče delovanje CSD-jev v skladu z EU direktivami? Kdo bo to preverjal?
Sicer pa zadnje čase resnično več ne vem, kje živim.. oprostite, motim se - živim v državi, ki v vedno večji meri deluje proti svojim državljanom in nas peha v vse večjo bedo. Ne sramujem se svoje narodnosti, se pa sramujem svoje države!
Re:
a sploh razmišljaš preden pišeš. Saj ne more nihče kr tako posvajat otroke oz. bit njihov skrbnik. Gre se za otroka, ki sta izgubila mamico, oče je morilec in zdaj sta zaradi bedakov na csdju izgubila še tisto ljubezen, ki jima jo nudita stara starša. Če bi se tebi kaj zgodilo bi tudi raje videl/a otroke pri tujcih kot pri nekom, ki ga poznajo od rojstva????
vesela sem, da ste se zganili in da je peticijo v teh nekaj minutah podpisalo toliko ljudi. Še je upanje za Slovenijo.
Samo še nasvet. Treba bi bilo urediti, da se otrok ne sme odvzemati staršem in starim staršem brez odločbe sodišča.
Upam, da boste v prihodnosti dali pobude za prevetritev CSD, kajti tam se dogajajo čudne stvari, ki jih bo treba ustaviti.
Lep pozdrav in še enkrat pohvala.
CE bi CSD razmisljal v dobrobit otrokoma, ne bi otroka dozivela se drugi sok.Kot da ni dovolj, da sta ostala brez mamice, zdaj sta ostala se brez babice in dedka, ki sta jima nudila ljubezen, varnost in toplino.Tega pa jima ne bo mogla nudit nobena rejniska druzina.Vsak clovek, ki ima nekaj v glavi ve, da je za otroke najboljse pri nekom, ki ga pozna, ki mu je blizu.CSD pa je pokazal s svojim ravnanjem, da nima pojma kaj otroci cutijo, da jim je vseeno za njih.Upam, da se bo ta zgodba koncala tako kot se mora in da bomo skupaj dosegli, da se otroka vrneta kamor sodita.
Ne samo v tem primeru, mislim da bi mogli imet vsi stari starši pravico skrbništva vnukov...
naj dobijo skrbništvo sari starši očetu bi pa dala prepoved do otrok
| This discussion has been closed. |
Meni je to bedarija. Ok, v kolikor je nekaj narobe z starši, da so bolni ali socialna oceni, da bi jih tako dala v rejništvo, drugače sem pa proti. Se bodo starši skregali z svojimi otroci, na to pa se jim bodo maščevali tako da bodo zahtevali posvojitev vnukov na sodišču?! ODPADE !!!