Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
Otroci so doživeli travmo že ob izgubi matere,na stare starše,ki so jih poznali so se še bolj navezali,nato pa pride neka oseba in otroka odpelje iz vrtca.Starši pa morajo ob vpisu v vrtec,šolo,ob sprejemu v bolnišnico povedat kdo lahko odpelje oz.obišče otroka.Kaj če so bili lažni dokumenti...Rejniki,ki pa so otroke sprejeli,če bi imeli srce in ne bi igral denar ,bi že drugi dan morali otroke vrnit babici in dedku.Tako,da tudi oni niso bog ve kaj.
Že od negdaj (40 let) je bil CSD gnezdo zla in v povezavi s sodiščem. Ko si stopil prednje, si tam stal kot morilec.
Vse niti so vlekli iz CSD, v bedo in pogubo so rinili otroke neglede na dejstva.
Že od negdaj je bila CSD podaljšana roka vlade, denarja in večna želja oblasti.
Prepreciti se mora tudi, da bi oce po vrnitvi iz zapora lahko uveljavljal starsevsko pravico!!! Ker imamo sedaj zal enak primer v Celju...
Predvsem pa: CSD- ju se MORA ODVZETI presojo o tako obcutljivih stvareh, kot so dodelitve otrok, stiki otrok in starsev!!!!!!!! Ker so socialni delavci v celoti neusposobljeni za tako podrocje.To naj bo v pristojnosti sodnika in pediatra, morda psihologa.Socialni delavci naj samo skrbijo za otroske dodatke ipd, za ostalo pa ne.Ker so unicili ze nesteto druzin in zivljenj.Tudi jaz imam zal tako izkusnjo.Direktorici csd Velenje naj se odvzame opravljanje poklica dozivljensko.In naj gre v zapor! Zenska, verjetno tudi mati, pa naroci ugrabitev otrok????
SEM ZA ABSOLUTNO DODELITEV SKRBNISTVA BABICI IN DEDKU V PRIMERU SKRATEK!
mrhovinarji,drhal,morda bi dali boga otročka "istospolnim"ker stari starši niso primerni????? v podporo bom šla obiskat uboga človeka. Sicer pa jaz za moje vnuke ubijam!!!!
Če so mene vzgojili dobro, še bodo moje vnuke bolje :)
Domači so lahko boljši nadomestni starši, kot neznanci!
Kraja otrok je fašizem CSD
Neprimerni ljudje zase damo polozaje na CSD!!
Re:
Žal oporoka nič ne pomaga, odločilna je beseda osebkov na CSDjih. Tam čepijo bratranci, sestrične, prijateljičine hčerke, itd lokalnih mogotcev. Faks za socialno delo je pa itak bogpomagaj, pa še ta bedni nivo verjetno kar nekaj študentov doseže s plonkanjem, seminarske in diplomske jim pa pišejo sposobnejši...Ma fuj. Če hočeš na igralsko akademijo ali na arhitekturo ali na ALU, moraš talent dokazati na sprejemnih izpitih. Zakaj nikomur ne pade na misel, da bi morali ti ljudje opraviti vsaj osebnostne teste, če že inteligenčnih ni treba?
| This discussion has been closed. |