Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
Država Slovenija v nasprotju s sodobnimi državami sveta ne pozna ODVZEMA STARŠEVSKIH PRAVIC staršem, dokazanim zločincem.
Tudi v tem tragičnem primeru država Slovenija NI ODVZELA starševskih pravic očetu- morilcu matere, kar pomeni, da ostaja njun oče - skrbnik in vzgojitelj!!!
Samo država Slovenija zahteva od otrok, da starša zločinca obiskujejo v zaporu, pa če gre za morilca ali pedofila, ki je zagrešil zločin nad lastnimi otroki!
ZA zaščito otrok pred starši zločinci tudi v Sloveniji!
Način izvedbe odtujitve otrok se mi zdi korekten in strokoven
...koliko so v povprečju stari rejniki pod "patronatom" raznih csd.jev,bi bil zelo zaželen podatek...
*
odvzem otrok od starih staršev,(ki sta za svoja vnuka ,očitno skrbela več,kot zgledno),na podlagi njune starosti,je milo rečeno ,sramotno dejanje....ministrstvo naj ukrepa takoj
Tistim staršem, ki res slabo skrbijo za otroke, si CSD zatiska oči, starim staršem, ki pa lepo skrbijo zanje jih je treba pa odvzeti.Tema fantkoma je CSD že tako ali tako naredil trajno škodo. Najprej sta izgubila mamico sedaj pa bila na silo odpeljana neznano kam.
Srčno upam, da stara starša čimprej dobita nazaj oba fantka, in da jima ne bodo ostale posledice zaradi nestrokovnosti nekaterih ljudi ki hodijo v službo preganjat čas. Sramota.
Lep pozdrav in upam, da se bo ta kalvarija rešila v njuno koristin da bosta spet pri detku in babici.
Sama sem mama,imam 54 let in imam hčerko,ki je osnovnošolka.Kaj sem po merilih CSD prestara,da bi bila mama?
To dejanje presega vsa zdrava človeška merila in tega enostavno ne smemo dopustiti.
Re:
...točno tako....sram naj jih bo.vse vpletene...aja?saj ga ne poznajo,sramu!
Res, zanimiva država...
| This discussion has been closed. |