USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV
Stopite v stik z avtorjem peticije
Poenotiti ljudi, da pridemo do POZITIVNE KADROVSKE SELEKCIJE
Delim in podpisal sem iz solidarnosti do zavedanja, je pa to povsem nesmiselno - PREVARANTOM dajat neke pobude !!
https://www.facebook.com/joze.bonifarti/posts/1220809404626196
90
anonymus jaz jo širim koliko se da
pošlji povezavo znancem po elektronski pošti in ti jo naj pošljejo napre in naprej
podpisala sem ker je ta peticija pravična ampak za vse peticije ki sem jih dosedaj podpisala imam občutek kot da jih vlda ne bere, ali jo figo briga ali pa da enostavno romajo v koš za smeti.
Re:
zadeva gre na ustavno sodišče in se toži vlado na ustavnem zaradi prevare
Vse kar danes vidite ko greste po Sloveniji so ustvarile tri generacije ;očetje in matere in otroci in vnuki kateri so sedaj stari že 50 let in pravnuki kateri so zdaj stari 25 let. To je v razponu od leta 1900 do leta 2016. Kar so naše vlade pokradle . razprodale , vrnile našo zemljo RKC-ju, bivšim fevdalcem in izdajalcem, se zadolžile za 70 miljard eur, vse to je potrebno vrniti državljanom Slovenije.
| This discussion has been closed. |
Re:
#17: -
(Y) Omenili ste izvirni greh !
PriHvatizacija bogastva s strani IZBRANCEV !