USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV
Stopite v stik z avtorjem peticije
Privatizacija narodne društvene imovine štetna, nepotrebna s obilježjima radnje veleizdaje radi koncentracije privatnog vlasništva i društvene moći u rukama sve manjeg broja pojedinaca. Historijska pljačka vlastitog naroda. Velika je obmana i laž da udruženi radnici nisu sposobni uspješno s njom upravljati čak i bolje nego vlasnici monopolisti na takozvanom slobodnom tržištu. I nije točno da društveno vlasništvo nema "titulara". Svaki državljanin zemlje rođeni i onaj koji će se roditi dionočar je u društvenom vlasništvu s jednakim pravima i obavezama da tu imovinu koristi, s njom upravlja, tako da ju uvelčava u svom i društvenom interesu.
Saj so iz nas gospodarjev družbenega in ustvarjenega premoženja naredili berače na lastni zemlji in lastnini.
Pobudo sem že želela podpisati ko sem videla sliko bizarnega mislenega vzorca. Kaj je to? Do tu vse precej strokovno potem pa kar nekaj. Čemu je namenjen ta miselni vzorec in zakaj je tako nestrokoven?
Re:
Pobude za preklic razlastitve državljanov Slovenije, znanih lastnikov družbene lastninne, z imeni in priimki, ni težko podpisati. Dvomljiv je le uspeh, ob dejstvu, da vse vzvode držijo v rokah izvajalci razlastitve, koalicija SDSDS. Me pa moti še nekaj. Razen teksta, je večina drugih opravil v angleščini!?
Re:
če nas bo dovolj potem bodo zadeve gladko šle
mi samo ogsotujemo na tej peticiji in imamo enake ugotovitve kot ti
Re: okraden si od tistih ki niso šli na volitve in tistih, ki so volilil komuniste
Re: ZAČELO SE JE
#16: Vladislav Stres - ZAČELO SE JE
Kdo je dejansko pobudnik oz naročnik peticije? Čigava je to ideja?
| This discussion has been closed. |