Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
GROOOOOZAAA !!!! KA DELA SLOVENIJAA
zato ker pravice v te državi ni in ne bo koliko je videt zato sem podpisala peticijo...!!
saj vem primer ko jemljejo otroke kuj tak iz vrca...
potem pa dajo v reništvo in ne obrnavajo reništva tako treba kakor če bi bil otrok v matični družini.
ker je dosti reništva ki lahko otroka vdarijo,rečejo marsikaj mu....in se ne okrepa ali ne tako treba.
malo katero reništvo je tako treba.
po pravem pa bi moral bit otrok pri starših to pa itak!
kakor csd jemle otroke nekomu ki se partnera kregata in otoku ne fali nič. tam ko pa bi morali jemat pa nena ko res otroku nekaj fali...žalostno:(
taki primeri se pojavljalo na csd pesnica in lenart....SEM PROTI RENIŠTVU ,DA DAVLJEJO OTROKA TJA...
Nikoli ne bi verjela kaj vse počnejo, če ne bi na lastni koži doživela njihove brezdušne nečloveške izprijenosti. Tudi moji hčerki so mi hoteli vzeti. S svojimi bolnimi umi in z vedenjem, da so nedotakljivi povzročajo ljudem nepopravljivo škodo.
Ljudje zbudimo se! Storimo kar je treba in zaščitimo ta dva otroka, ki tako zelo potrebujeta mir, ljubezen, varen dom in toplino svoje družine kar stari starši ki ju imajo radi tudi so.
Podpišem in delim za pravičnost primera Škratek in lepo bodočnost vseh otrok.
ZATO KER SE MI ZDI DA IMAJO STARI STARŠI VEČJE PRAVICE,DA Z LJUBEZNIJO VZGAJAJO SVOJE VNUČKE KOT REJNIŠKE DRUŽINE...A V NAŠI BOLANI DRŽAVI JE VSE MOGOČE ....PIKA !
Ni teh materijalnih dobrin in ustreznih kvadratur, ki jih ne odtehta ljubeče srce, topla dlan, prijazna beseda, domač obraz...!Za dobro otroka in vseh majhnih trpečih duš, ki bi se kdaj ( po nesreči ) znašle v takih grozljivih situacijah...!
| This discussion has been closed. |