Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
Kje otroci živijo, kako se ravna z njimi ....
Da pa otroka odpeljejo iz vrtca , ne da bi se prej posvetovali s
trenutnimi skrbniki in tudi otroci , pa je nečloveško in skregano z
zdravo pametjo !
S spoštovanjem do vseh nemočnih v birokraciji!
Miloš Šonc
Ne vem če je to socialno delo?? Ljudi pahnejo na dno brezna!!!
Podpisala sem zato, ker mi je mar. Upam in želim si, da se bo stvar uredila, tako kot je prav. Vnuke nazaj dedku in babici.
Kar se dogaja je nazaslišano.. Zaposleni v Centru., bi morali ščititi interese otrok in preprečevati travme ne pa jih dodatno povzročati s svojo nestrokovnostjo in objektivnostjo..Če bi se to zgodilo mojim otrokom, bi verjetno na drugi strani mavrice ne imela miru...
če je oče zakrivil hudo kaznivo dejanje, kot je umor ,mu morejo takoj prenahat vse pravice.. če je človek enkrat storil umor, ga lahko še enkrat. direktorica tega centra za socijalno delo pa bi mogla nemudoma iz svojega položaja..pri takih zadevah bi se moglo gledat v dobrobit otroka ne samo list papirja in zakon.. sem pa takoj za da se vsi centri za socijalno delo ukinejo pa naj vsi zaposleni ostanejo takoj brez služb, saj ne delajo v dobrobit ljudi..samo plače vlečejo in se norčujejo iz ljudi in jim povzročjo še več škode in trpljenja..
Re:
hvala enako.. če bi mojim sorodnikom povzročili take travme, bi ti ki so imeli besedo sami naredli samomor
Re:
no in potem tudi vzgojiteljice v vrtcu tik pred penzijo ne smejo več v službo...ker babica je prestara da bi dva vnuka imela.. vzgojiteljica je še hujše ker jih ima 20
| This discussion has been closed. |