Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
Podpisala ker zelim da tudi moja sinova ce se nama z mozem kaj naredi odrascata pri babi in dediju ker tam uzivata vsake pocitnice pa se kaksen vikend.Imajo se super in si ne predstavljam da bi mogla zivet pri nekom x ker vem da bosta poskrbela zanju.
Izjava, da je potek premestitve v rejniško družino potekal lepo in da postopek ni bil stresen za otroka dokazuje, da zelo slabo poznajo psihologijo otroka in kakšne travme lahko pustijo taka dejanja. 3-5 let so najbolj ranljiva leta za otroka in taka nasilna premestitev sigurno pušča posledice.
CENTER ZA SOCIALNO VARNOST NAJ POMAGA STARIM STARŠEM DO VEČJEGA STANOVANJA, NE PA DA JIM JEMLJE OTROKA IN JIH DAJE V REJO, ČE JE TO PROBLEM ALI PA NAJ SE OBRNEJO NA JAVNOST IN SIGURNO SE BI NAŠEL NEKDO, KI IMA PRAZNO VEČJE STANOVANJE IN JIM BI GA ODSTOPIL. VSAJ JAZ BI NAREDIL TAKO.
Ker se mi zdi izredno grdo od CSD-ja to, kar so naredili družini. Otroka sta že tako ostala brez svojih bioloških staršev, zdaj pa so ju iztrgali še iz rok starih staršev. Ko bi se le Center za socialno delo tako brigal za otroke, kjer je nasilje v družini, droge in alkohol. Aja, saj res, tam si pa ne upajo vmešavat. V boge nemočne ljudi, ki niso nič krivi, nič dolžni si pa upajo. SRAMOTA, GNUS OD VELENJSKE SOCIALNE DELAVKE. Upam, da otroka prideta nazaj starim staršem, socialna delavka pa mora biti kaznovana za svoja dejanja.
| This discussion has been closed. |