Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
Zakaj sem podpisala...ker mi gre na kozlanje in se mi vse obraca ob taki svinjeriji!Sem mati in tako tudi razmisljam-v dobro otrok.To kar pa se dogaja in na kaksen nacin se to dogaja pa presega vse skrajnosti.Vedno se zagovarja "v dobro otrok" ampak nekaterim je dovoljeno delati tudi v njihovo slabo in se placani so za to...halooooo...tako dalec smo da nekateri ne locijo vec dobro od slabega...za to pac ne potrebujes nekih visokih sol a ne???Ce dam kot stars eno vzgojno otroku cez rit je ocitno hujsi zlocin kot pa dobesedno uzet otroku vse kar pozna in ima rad...Res nimam besed z katerimi izazit ogorcenje,bes,razocaranje nad storjenim...OTROCI MORAJO BITI V UREJENIH IN NJIM POZNANIH DOMACIH OKOLISCINAH-TJA SODIJO in ni vprasanje ali je skrb za njih v rokah dedka,babice ali drugih ozj8h sorodnikov!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ker stara mama žaluje, je neprimerna za vzgojo?!?!?
Včasih je bilo žalovanje normalna stvar. Stara mama z žalovanjem otrokoma sporoča, da je bilo dejanje morilca napačno.
Brezčutni odvzem otrok iz družine bo imel nepopravljive posledice.
Ne moreš verjet, kaj se grejo.
- imata najbližja sorodnika in sicer stara starša,
- stara starša hkrati že skrbita zanju
- in sta sposobna skrbeti.
Zato je najbolje za otroka, da ostaneta pri starih starših na katere sta navajena, ker je že smrt mamice prevelik šok, in ni dobro, da se jih podvrže še nadaljnjim šokom.
| This discussion has been closed. |
2. da se to zakonsko uredi, da bodo pristojne sluzbe delovale v korist otrok - in da v vsakem primeru k resevanju situacije pritegnejo vse prizadete!
3. da pristojni odgovarjajo za to neodgovorno akcijo!