Dodelitev skrbništva starim staršem v primeru Škratek
Stopite v stik z avtorjem peticije
To je mozno samo v Sloveniji.. kjer bi pa moral ukrepat pa ne.
Živela sem pri starih starših, hvaležna sem, da sta mi dala dom, ljubezen in varnost. moji otroci v primeru najine smrti ne bodo imeli te sreče.
Družine mečejo ven iz stanovanj zaradi deložacij,tu pa se potem noben ne vpraša kaj bo z otroki,Ja pa rejniki nekaterim je samo do denarja ne pa do ubogih otrok...
Podpisala zato,ker menim,da otroci imajo pravico odraščati pri starih starših.Kaj so se na centru za socialno delo sploh vprašali,kaj je pomembno za te otročke?Veliko stanovanje,starost starih staršev,želja očeta,ki jim je na krut način vzel mamo ali več velja BREZPOGOJNA LJUBEZEN TEH LJUDI DO SVOJIH VNUKOV.Zelo sem razocarana nad takim ravnanjem,skregano z vsako logiko.Center za socialno delo,naj bi pomagal otrokom,ko se znajdejo v taki situaciji in ko si sami ne morejo pomagati,ne da im povzroči še dodatno žalost in gorje.V takih ustanovah bi mogle delat preverjene osebe,brez osebnih interesov in predvsem Z VELIKIM SRCEM.
In zato,ker mislim,da je to prestrasno,kar je center za sociano delo dovolil.
Otroci so totalno nezasciteni od teh neusposibljenih ljudi.,ki bi morali delat v dobro otrok,ne pa tako..nezaslisano!!!!!!!!
Želim, da zgoraj omenjeni Sloveniji NAJPREJ DOKAŽEJO, da stara starša (tokrat v primeru Škratek) nista primerna za skrb otrok! In to ne na podlagi nižjih prihodkov in starostne razlike, ter podobnih malenkosti.
Stari starši so do vnukov še bolj atentivni kot do svojih lastnih otrok in če je bila hčera njun ponos,bodo tudi otroci.
Za otroka je pomembno, da ima zunanjo pomoč, a če mu to po NEPOTREBNEM razdere družino, je enako kot če bi ga pustili na ulici, čeprav ima nekje dom kamor se lahko vrne.
| This discussion has been closed. |