Recimo NE plačljivi kontracepciji
Stopite v stik z avtorjem peticije
Plačljiva kontracepcija pomeni, da bomo na račun revnejšega sloja imeli še več revežev, še več detomorov, še več brezdomcev.....
Potrebnih bi bilo še več peticij....
Recimo NE!!!!
Kaj vse ta deželica rodi.... "Ideje mračnega srednjega veka" v 21 stoletju ... To pa je pogruntavščina... NE DAMO!
Slovenci smo maiceno švoh na tem področju in zato toliko bolj zafrustrirani narod. Samo guma in veliko srce, gremo, akcija!
razočarana sem nad dogajanji v Sloveniji...Vsaka ženska bi morala imeti dostop do brezplačne kontracepcije.V primeru plačljive kontracepcije bi imeli samo večje število nezaželjenih otrok in povečano število abortusov. ...
Odločno sem proti plačljivi kontracepciji!
Moje telo je moje in jaz odločam o temu, koliko in kdaj bom imela otroke. Pobiranje sponzorskega denarja v namen oglaševanja peticije, se ne razlikuje od plačljive kontracepcije prav v ničemur.
Ker je prav, da naredimo konec slaboumju varčevalne politike. Ne moremo in ne smemo varčevati na tako občutljivem področju, kot je zaščita žensk. Kontracepcija pomeni svobodo, enakost, pravno državo, bratstvo in napredek.
| This discussion has been closed. |