Peticija v podporo KPK
Stopite v stik z avtorjem peticije
BUT(AL)CI!
Res ste butli... Sicep pa, kaksen KPK? Saj imamo policijo !!!
Moje mnenje
Zdaj je Bratuškova na potezi, da omogoči tej, ali novi KPK večje pristojnosti. Namesto lopatke jim mora priskrbeti bager, da se bodo prebili čez tunel in ugledali svetlobo. Se pa bojim, da se ne bo zgodilo nič, ker jim pač ni v interesu, da se korupcija bolj razišče, saj sta vanjo vpletena oba politična pola. To se najbolj vidi po tem, kako se ščitijo dosjeji v vezi s tajkunskimi krediti. Sem podpisal peticijo, čeprav je vse skupaj brez pomena. Za spremembe bo potrebna revolucija. Bratuškova je pa prvovrstna praš*čka, ki se izgovarja, da popravlja vse, kar za dobrih 20 let nazaj. Že mogoče, je bila pa sama prav tako članica v nadzornem svetu ene izmed bank, v kateri so prav tako delili tajkunske kredite.
če bo potreba bomo tudi koga ubili, na prvem mestu je Odreitz .
Če smo lahko bili glavni tipi z kiomadom kalifornija v mojih očeh pa smo ga kar pobrali Non Joviju zaigrali pa ga kot Jovi Bend bomo tudi vas zasužnili . Kaj nam pa morete slovenčki bedni . Lahko pobegnem na Florido kdaj koli se mi zahoče
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the person who wrote it.
KPK podpiram v njenem prizadevanju za razkrivanje korupcije in tveganj le te. S ponosom sem tudi na demonstracijah nosil transparent z velikim napisom KLEMENČIČ CAR
| This discussion has been closed. |
Dogajanja okoli ustanovitve KPK in njenih pristojnosti so v preteklih letih kazala na to, da gre le za politično blefiranje, a je komisija pod Kosovim vodstvom in naprej dokazala, da lahko deluje neodvisno od politike in začeli smo resno verjeti, da lahko KPK potrga niti korupcije in vspodbudi k delovanju tudi tiste politike, sodnike, zdravnike ipd., ki jih je bilo do sedaj strah uveljaviti aktivnosti v korist ljudstva, ker se niso želei izpostaviti pred sodrgo, ki obvladuje našo državo.
Zato mislim, da bi bil v tem trenutku odstop KPK za državo bolj poguben, kot odstop celotne vlade.
In še sporočilo za Bratuškovo in vlado: Reakcija na odstop vodstva KPK ni več le politično preigravanje, pač pa izjava o tem, na kateri strani zakona je kdo.