PETICIJA PROTI POSTAVITVI SPOMINSKEGA OBELEŽJA DOMOBRANCEM V GRAH
Stopite v stik z avtorjem peticije
S P O M I N I
- Vsi vemo kdo je bil simpatizer, agresorjev - izdajalci svojega naroda !
- Vsi vemo kdo je bil zmagovalec proti agresorju !
- Vsi vemo komu se postavljajo spomeniki, izdajalcem ali zmagovalcem ???
Nevarno je, da bi si kaj naredil in si skrajšal svoje bedno komunistično življenje
komentar
ne sme nihče postavljati spomenikov iz ne vem kakšnih razlogov.
Re:
MENE JE SRAM, KER SEM SIN KLEROFAŠISTA, KI JE ZLORABIL MOJO MLADOLETNO MAMICO, SEM PA PONOSEN NA STRICA, KI JE KLENI KOMUNIST
Re:
Mojega očeta na žalost ni več, bil je partizan borec Prešernove brigade, mama pa je bila organizirana in delala za NOB. Ponosna sem nanju!
za 537
Zadeva
Da je bilo to "slovenska vojska" je nesramna laž, je falsificiranje zgodovine in je žalitev borcev NOB - dovolj razlogov, da pravosodje avtorje napisa sodno preganja po uradni dolžnosti.
Zadeva:Peticija proti postavitvi spomenika domobrancem v Grahovem
Pravilna odloćitev za peticijo,saj zdajšnji politiki so se izšolali na raćun njihovih dedov in borcev kateri so se borili in izborili,da so lahko postali to kar so.Nekateri očitno ne poznajo dobro zgodovino in na osnovi govoric in ne poznanja zgodovine blatijo borce iz NOB-ja.Žalostno,da si to sploh dovolijo kot sem že omenil so se nekateri lahko šolali in imeli tudi zastonj šolanje in so postali politiki in verjetno tudi inženirji ,profesorji,politiki,uradniki itd.Kdor je sprožil to peticijo ima popolno mojo podporo.Fašizem je in daja samo zlo kar se kaže tudi sedaj samo v sodobni obliki!
Zadeva :Peticija proti postavitvi spomenika domobrancem v Grahovem.
SDS je pokazal svoj pravi obraz na čigavi strani je bil in je še sedaj.Žalostno,da so se vsi izšolali in naredili razne fakse in univerze ravno v svobodni in krvavo prigarani svobodi v nekdanji SFRJ za katero so se borili verjetno tudi njihovi najbližji,sedaj pa pljuvajo po zgodovini,Ravno zaradi tega ne podpiram domobranstva in fašizma ter tega kar počnejo.Lahko jih je SRAM KAR POČNEJO!SMRT FAŠIZMU-SVOBODA NARODU!Klikor vas je še ŽIVIH NOB-ejevcev ne dajte se.Imate vso mojo podporo.Janšo je lahko ZELO SRAM!kar sedaj počne in zakaj se zavzema,saj je ravno ljudstvo stalo pred vojašnico na Metelkovi in njega,Bavčarja in ostala dva spravilo iz zapora v vojašnici!.sedaj pa vrača na ZELO HINAVSKI naćin nazaj! SMRT FAŠIZMU-SVOBODA NARODU !
| This discussion has been closed. |