ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH
Stopite v stik z avtorjem peticije
Re: Re: Re: Re:
Kaj pa tebi ni jasno?
Moški moškemu ne more narediti otroka, niti ženska ženski...
Upam da bo uspela
Re:
Kakšen razvoj ?
Psihični bolniki sodijo v bolnišnice ne pa, da nam vsiljujejho njihove sprevržene navade kot nekaj normalnega !
Re:
Lačni so, ker država za desetino pedrov in lezbijk nameni 10 X več denarja kot za lačne otroke
Re:
Je tudi pri tebi evolucija napredovala tako daleč, da se lahko sam oplodiš kot POLŽ in nadaljuješ vrsto ?
Re: Re: Re: Re: Re:
Za tiste, ki ne poznajo gejev...
youtu.be/L3K0CJ8usPU
Glede na odzive na video je kmetavzarjev, ki še vedno nič ne razumejo zelo malo. Vsaj med mladino.
Re: Re: Re:
wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior
Re: Re: Re: Re:
Koga briga če rad gledaš kak jo ata mami poliže, pa ona njemu. Pol pa ga ata mami zarine v rit, ona si je še pa spucala ni. Pol pa še v veseličko in meša vse. Na koncu pa še mora to mama polizat. Zadržite to zase.
Re: Re: Re: Re: Re:
Tudi jaz čestitam. Si vsaj pri biologiji v osnovni šoli poslušal. Al pa pomotoma pri 15 to ugotovil. Škoda da več ko teh osnov ne razumeš.
Re: Re:
Ma kje 10x. Lačni so kr nam država vsem kupi BMWje in Audije, da se lahko pederišimo. Torej najmanj 1000x tolko kot lačnim otrokom. Pa tudi gospodarstvo smo uničli geji. Samo da bi otroci stradali. Zdaj pa bomo še zadnje vztrajne hetiče spreobrnili v oboževalce tiča, mišic in uniform.
eh jebeš. vidijo, da se poslanci po zdravem razumu odločajo, pa prihajajo sem težit, ker jih drugače itak nihče ne posluša. pustite te homofobe pri miru, gladko mi je za njih.
Re: Re:
Lepo je izražat mnenja o realnem svetu, ki so nastala le v domišliji in so daleč od realnosti.
Exces vpliva Cerkve
Iz zakonodajnega debakla, ki si ga je v zadnjem tednu privoščila ameriška zvezna država Indiana, je videti, zakaj se Cerkev boji tistega kar navajajo v argumentih proti tem zakonu. Razvidno je, da je vse skupaj le projekcija razmišljanja, ki bi se udejanjilo, če bi dobili še več moči.
Na pedagoski fakulteti nam je profesorica umenila, da raziskave jasno kazejo, da imajo otroci z istospolnimi starsi cisto normalen psiholoski razvoj. In menim, da edini problem, ki bi ga imeli ti otroci so ljudje, ki so podpisali peticijo proti zakonu, ces da bi bilo to slabo za otroke. Ampak slabo za otroke bi bilo samo zato, ker bi se ti ljudje, ki so proti zakonu, norcevali iz teh otrok in se svoje otroke hujskali proti njim. in cim prej se sprijaznijo, bolje bo. ce ne zdaj pa bo tako ali tako cez 50 let.
Pingvinska očeta
bbc.com/news/uk-england-kent-27405652
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#1797: - Re: Re:
a mi poveš, kdo si ti, čist zares, kdo si mi ti, da si drzneš sploh pomislit, da veš, kako narava deluje? kako človek deluje? kdo si ti, da mi trdiš nekaj tako trdo nepotrjenega, kdo si ti, da si drzneš mislit, da imaš prav?
in če se odmaknemo od abstraktnega - prosim lepo. če smo na svetu zato, da se razmnožujemo, potem
a) kmalu ne bomo več na tem svetu
b) je zgrešen cel zasnovan kompleks civilizacije. čestitke. ti si na svetu zato, da se reproduciraš. v tem primeru ti je tuja ljubezen, up, želja, na svetu si zato, da se množiš. bra-vo, si na stopnji enoceličarja. in v dobro tebe, tvojih otrok in sveta na splošno; resnično, resnično upam, da edine naloge, ki (meniš, da) jo imaš, ne opraviš. še par ljudi, kot si ti, pa lahko kar pozabimo na kak napredek.