ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH
Stopite v stik z avtorjem peticije
Re: Re: Re: Re: Re:
Brez zamere, jaz sem prava državljanka (100% Slovenka) in ZELo podpiram tole, zame popolnoma naravno, stvar :)
Re: Re: Re:
Če hočeš, da ta zakon pade, hitro podpiši to peticijo. (Vidiš, tako nekako deluje primčevsko hujskanje)
Za moje pojme pa nevednost ni naravna, ampak celo idiotom je dovoljeno se poročat in celo opravljat politične funkcije.
Vedno naprej nikoli nazaj! Saj smo v 21. stoletju!
Re:
Ni prepozno, da pokažemo, da smo normalni in izkažemo podporo tistim, ki jo zdaj potrebujejo. Namen peticije je, da pokažemo tistim 80.000, da jih je še vedno premaloooooooo
Re: Re:
Plavi, ti si pravi predstavnik kliničnih pacientov kliničnih psihiatrov.
Re:
Nasprotniki si zaslužite še kaj hujšega kot to... Živi svoje življenje, druge pa pusti pri miru!!! Jasno??
Re: Re: Re: Re:
Kakšen ego moraš imeti, da se postaviš v pozicijo, da lahko razsojaš kaj je naravno in kaj nenaravno.
še enkrat
PODPISUJTE in predvsem DELITE NAPREJ!! facebook, twitter, gmail - katerokoli socialno omrežje!
delitev linka vas nič ne stane, s tem pa IZBOLJŠUJETE ŽIVLJENJE MNOGIM SODRŽAVLJANOM IN SODRŽAVLJANKAM!
Zelo veliko pa je narobe s tistimi , ki soljudem ne bi dovolili , da so drugačni....
Nikakor NE podpiram. Materinski čut premorej osamo ženske in noben poženstven moški in nihče drug. To je enostavno ponižanje žensk. Sramota!
Re: še enkrat
Nihče ne bo zaradi tega nahranil lačnih ust, nihče ne bo pridobil zaposlitve! in to ne izboljša nič! Poroka je samo simbolika in mnogi si je zaradi finančnega stanja ne morejo privoščit. Vsak živi kakor hoče!
Re:
Ne gre se za nasprotovanje, ampak težava je vsiljevanje takih ki silijo ljudi da jih sprejmejo.
Re:
Kaksna evolucija kej, najdli samo enega majmuna (Lucy) na celmu svetu, ko se ubistvu se kar kregajo med sabo al je majmun al clovk in ga kr porilni not v clen da je kao del evolucije! Ja kje je je pa ostalih miljijon kosti, da lahka resnicno potrdis to?? Zavedli so vas!! Sem pa za svobodo cloveka!
Re:
Kaj pa tistim moškim, ko jim žena umre??? A bi take otroke vzel očetom in jih dal v rejo ženska+moški? Mislim, a pa nasprotniki novele sploh kaj pomislite preden zapišete neumnost?????
Re: Re:
Kdo pravi, da to ne bo družina? Se pravi vsi otroci, ki živijo samo z materjo ali recimo z materjo in babico, pa še npr. dedkom, itd - niso družina? Za njih je to družina! Nehajte bluzit neumnosti! Družina je tam, kjer se počutiš ljubljenega, sprejetega in varnega... Malo širšega pogleda na svet in razgledanosti ne bi škodilo... Marsikdo očitno še vedno živi v obdobju srednjega veka in niti ni dosegel razsvetljenske dobe in Descartovega "Cogito ergo sum", zgolj ponavljajo naučene fraze in besede, brez razmišljanja kaj sploh blebetajo.
In takšna bi bila realnost
"Mami mami, zakaj ima moja sošolka dva/dve očija/mamici?"
Že tko pomoje otrok z lahkoto ne sprejme d je posvojen, v teh primerih bo pa še težje k bo mel starša oz. skrbnika istga spola..
| This discussion has been closed. |
Re:
#3: -
POGLEJ KAKŠNE PLAČE IN OD KOGA IMAJO TE PLAČE TI, KI SE PREDSTAVLJAJO ZA PREDSTAVNIKE KLINIČNIH PSIHIATROV IN TI BO VSE JASNO GLEDE PRISTRANSKOSTI IN OBJEKTIVNOSTI NJIHOVEGA PODANEGA MNENJA. TO MNENJE JE ZELO ZASKRBLJUJOČE, SAJ V OZADJU PRIORITETNO TEMELJI NA DRUGIH VREDNOTAH KOT PA BI PO STROKOVNI STRANI MORALO.