Peticija za legalizacijo marihuane v Sloveniji
Stopite v stik z avtorjem peticije
glede na to v kaksni situaciji smo v drzavi bi legalizacija marihuane spremenila nase stanje. Zaradi legalizacije se bi povecal turizem, kot naprimer Amsteram zdaj tudi Praga........
v zdravstvu imamo moznost nadomestiti veliko tablet z to naravno rastlino. spet smo tam... nas Lek zaradi katerega predvidevam, da z legalizacijo ne bo nic saj se rastline ne da patentirat...... sama vem, da tablet ne jem v primeru bolece menstruacije, glavobola, stresa, nespecnosti...... ker pomaga marihuana ne pa kemija!!!
TOLIKO BESES SE IZGUBLJA ZARADI RaSTLINE, KI JO JE USTVARILA MATI NARAVA???!!!!!!!!! kako si ljudje sploh dovolimo, da jo nam prepovejo saj zrase sama brez nobenih ekstra pogojev. samo korist se gleda nic drugega sramota!!!!!
hja
no zdej se pa lahk nehate zajebavat z ljudmi pa se počas spravte legalizirat al pa za začetek vsaj dekriminalizirat konopljo v slo. Because you know, if it is legal or not im gonna smoke it. sam lahk bi pa še kej država služila od mene, ne sam dilerji :)
Čeprav do sedaj še nisem poskusil marihuane, sem se prepričal, da ima ogromno zdravilnih lastnosti. Oglejte si na primer dokumentarec https://www.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ.
Namestu da podpisujete mamilarske peticije podpišite proti gradnji đamije.
Ne bom pa razglabljal o medicinski uporabi.
Za ekonomiste pa: izracunajte koliko denarja bi Slovenija dobila z davki, konec koncev pa tudi s pridelavo ( kmetije umirajo, hrano stran mečejo, ker je ne morejo prodat ..., mal subvencij pa bodo vsi sadil). Od prodaje seveda. Pa nova delovna mesta.
Legalize Slovenia
marihuana ON alkohol OFF hard drugs OFF
Od Stvarnika dano kot univerzalno zdravilo. "Božji dar"
Pretiravanje kakršnihkoli substanc je pa seveda lahko škodljivo, zato se temu tudi reče pretiravanje. Cigareti in alkohol so škodljivi in si od teh, tudi odvisen, vendar dokler prinašajo veliko denarja v državno blagajno, ni s tem nič narobe... Vrjetno je nekatere strah, da bi se ljudje začeli zavedati resničnega življenja, pri pametni uporabi te prepovedane droge.
Sem za legalizacijo v namen zdravstvenega zdravljenja in za omejitve količinskega nakupovanja!
Za legalizacijo marihuane sem zaradi zdravilnih učinkov le-te.
Zavedam se njenega vpliva na zdravje človeka. Ker sem še sorazmerno zdrava, pa želim imeti lepo in zdravo kožo. ker sami doma izdelujemo za lastne potrebe kreme za obraz in telo, želim v te kreme brez težav vnesti tudi konopjko. Sedaj jo na žalost z velikimi mukami nabavljam na Češkem ali izpod roke. In vedno znova me je strah, da bom naredila kaj narobe v zvezi z zakonodajo, čeprav imam le dobre misli in želje za vse ljudi
Košček zemlje ali posodo za vzgojo rastline si lahko privošči vsak, par tisoč € za lajšanje bolečin oz. za zdravje, pa le nekateri.
| This discussion has been closed. |