Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim
Zelo dobra novica
Re:
Zoran, veseli me, da si rpipravljen pomagati. Prosim, piši mi na mail.
Re:
Emil, zelo dober predlog, čeravno bi utegnil občutljivejšim ušesom zveneti cinično. Lep pozdrav od še enega opeharjenega državljana.
Dobre novice. Stvar se počasi premika. To je dobro, samo, da ni na istem mestu.
Re:
Kot sem zapisal, dajem vse od sebe, da zadeva ne bi ostala na mestu in nedorečena. In celo verjamem v uspeh. Upam, da nisem edini. No, saj vem, da nisem. Lep pozdrav
Re:
Nečesa ne razumem. Koga naj volim, če se z nobenim predlaganim kandidatom ne strinjam. Če volim, sem kriva za nastalo situacijo, če ne volim, sem kriva za nastalo situacijo. Če se upiram sem kriva v očeh tistih ki se ne, če molčim sem kriva v očeh tistih ki govorijo. Kakorkoli kriva na polni črti. Podpiram tvoj predlog. Ker sem očitno kriva, grem malo sedet. V čuzo. Potem mi bo pot v parlament široko odprta. Grem se učit nove himne : Kaj nam pa morejo, morejo, morejo.........
Re: Re:
Jp, zelo dobro razmišljanje, a tudi za vas velja, da bi občutljiva ušesa utegnila zaslišati prizvok cinizma v vašem glasu. Mater me pa res zanima, kaj nas je naredilo cinične, sta to blaginja in demokracija ali pač (ne)kaj drugega. Lep pozdrav
Re:
Ne samo če je bila kaznovana, tudi če je zgolj v kazenskem postopku, ne glede nato, ali bo spoznana za krivo ali nedolžno. Ampak čistilka v šoli je čisto nekaj drugega kot pravnomočno obsojen poslanec v parlamentu. Sicer sta pred zakonom enaka, pred sodiščem pa očitno ne. Butale, prav res.
Danijela
Re:
Vem, pa tudi od skromnosti ne bom umrl. Šalo na stran: hvala za zaupanje in podporo
Lep pozdrav
Re:
Daniela, hvala in - vem, da se ponavljam ampak, brez vseh vas, ki ste mi pomagali in mi še, bi lahko samo godrnjal za kakšnim šankom.
Lep pozdrav
lepo, sem vesela :)