Peticija za poplačilo stroškov (Referenduma o arhivih)
Stopite v stik z avtorjem peticije
Moje mnenje
In to brez preverjenih podpisnikov za izvedbo referen=
duma. Bilo je že nekaj plačanih nepotrebnih referendumov
s strani davkoplačevalcev. Hvala lepa za vsakega
nezadovoljnega pobudnika, plačanega od drugih.
Re: Moje mnenje
Tvoje mnenje je - napačno! Arhivi so dovolj odprti za znanstzveno delo, nepa za kloošarske izjave članov SDS!
politika naj se neha ubadat sama s seboj, ampak naj se obnaša državotvorno, v dobro državljanov in države; se čudijo, da ni volivcev na volišča? nerazvita demokracija??? haha :( na volišča ne hodimo, ker nimamo koga volit, 20 let eni in isti obrazi, če pa je kak nov, pa je tako vzoren in poslušen vojak; to je to
jemljemo sociali, pas zateguje dtžavna uprava (predvsem šolniki, zdravstveno osebje,....), pol pa zapravimo 2+mio za stroške referenduma, ki si ga omisli neka ciljna skupina, pa še nerodno jim ni ????
sedaj je čas, da se politika končno poprime gospodarstva, delovnih mest in sami zategnejo pas; to pa že ne gre :(
Re:
Otrokom s posebnimi potrebami in zdravstvenimi ter socialnimi problemi se onemogoča počitnice na morju, starejšim se onemogoča nujna zdraviliška terapija in pooperativna rekonvalescenca - tu pa se je za tako bedarijo, kot je ta referendum, zmetalo milijone v smeti!
Re: Re: Moje mnenje
Kašne znanstvene raziskave če so znanstveniki ta rdeči al so pa podkupleni.. če bi se arhivi odprl ne bi mogl ush podkupt in bi pršlo v javnost..
Zakaj toliko stane?
| This discussion has been closed. |
Medtem, ko je toliko lačnih v Sloveniji, se SDS "preserava" in dobesedno meče denar skozi okno.