Narod ni ustvaril bančne luknje in ne bomo odplačevali tajkunskih
Stopite v stik z avtorjem peticije
Najprej se lepo zahvaljujem za komentarje in vaša mnenja , vsekakor bomo poskušali in zagotoviti , da narod ne bo vračal goljufih kreditov . Vsekakor se bom zavzemal za narod in ne bom dovolil da tajkunske kredite plačuje narod . Zagotavljam vam da vam ne bo žal niti vaš ne bom razočaral , verjamem da nam bo s skupnimi moči uspelo in tako dokažemo da se narod ne da . Vsakemu še že naprej zahvaljujem za podpis in podporo .
Namesto, da vlada in organi pregona poberejo premoženje in strpajo v zapore visokošolane roparje in še njihove sorodnike je vlada (ki bi se obenem isto morala poslovit) breme naložila nič krivim davkoplačevalcem . Vsem zaposlenim na vrhu bank z guvernerjem banke na čelu vse pobrat v kolikor nimajo svojega premoženja dovolj pobrat še svojcem,- druge tu ni! V kolikor mi bo za ta namen proti moji volji vzet 1 cent ga bom vzel v trikratni vrednosti nazaj, saj to je višek nesramnosti in norčevanja! Potem se vsi naredimo pametne in zapravljajmo milijone na račun vseh ? Dajte nam naslove pa se mi pogovorimo z temi sposobneži, če ni vodstvo plačano za to sposobno!
Glede na to , da vlada z svojimi roparji ne upošteva nič- se bojim tudi tega nebo-dobesedno ignorira vse in gre svojo očitno začrtano pot, ob tem jim v bok stoji policija, se bojim da nebo druge rešitve kot vsi po celi državi na ulice in vse zablokirat- sistem je pač tako nastavljen in edino še preostane to- žal treba se bo iz ovc spremenit v zveri! saj nam kruh jemljejo že iz ust tonemo vse globlje
- za odgovornost se vsi sprenevedajo, prelagajo iz ramena na ramena- cela vrsta odgovornih, nobeden pa ne more nič- tako pač naprej ne bomo prišli če stopicamo na mestu!
Največ slabih stvari se zgodi, ker dobri ljudje NIČESAR ne storijo, da bi jih preprečili. Imamo odgovornost tudi do prihodnjih rodov, ki jih ne smemo zadolžiti na račun tatov in bogatašev, ki si denarja niso zaslužili s trdim delom, ampak s "posli" med bankami.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |