VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO
Stopite v stik z avtorjem peticije
Kaj bo še sledilo ? Morda privatizacija zraka ?
Absurdno !
Voda je, poleg zraka, osnovna človeška potreba. Brez nje ni življenja in kot taka bi morala biti dostopna vsem. Vse politike, ki bodo hoteli glasovati proti temu da se v Ustavo RS zapiše neodtujljiva pravice do vode , bi bilo potrebno nemudoma odpoklicati in jim vzeti mandate.
Bila je moja prva ljubezen, je še in enako mora ostati vsem zanamcem.
Razumljivo, da se moj podpis nahaja med mnogimi.
Voda je naša in mi skrbimo zanjo in bomo skrbeli.Kot tudi za omrežje in distribucijo....Ne more nam tujec računati našo vodo...
deprivatizacija pitnih vod
Ko sem nastopil mandat poslanca SMC je bila deprivatizacija pitnih vod ena od mojih primarnih ciljev oziroma projektov, ki sem si jih zadal.
Re: tako pa ne gre
Glede na to, da zivim zraven potoka in se trudim da je struga koliko toliko cista, imam soseda ki mece vanj vse kar mu pride pod roko: bioloski odpadki vsakodnevno (tudi celi kosi pokvarjenega piscanca, govedine, svinjine... smeti v plasticni vrecki nakupovalnih centrov), razmisljam zakaj ima tak pacon enako pravico do naravnih virov... zakaj ni inspesktorja oz. kogarkoli blizu, da to uredi... ja pravico za nas ki smo prijazni do narave in ne takim svinjam ki jim je vseeno do nje...
| This discussion has been closed. |