VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO
Stopite v stik z avtorjem peticije
Živimo na vodnem Planetu, torej je vode dovolj in ne more biti nikogaršnja last. Toda naša ravnanja povzročajo ekološko neravnovesje, ki ga izkoriščajo vlade, korporacije in ljudje, ki imajo v rokah ogromen kapital. Pohlep vladajočih je slaboumen, toda le "mali ljudje" ali MNOŽICA jih lahko ustavi. Toda ne s silo, vendar z odločnostjo, predvsem je težko množico motivirati, jo ozavestiti, to pa je ključ do uspeha.
Svit Valovnik
Ni življenja brez vode.Multinacionalke dobro vejo, da je to za njih velik biznis v prihodnosti.
Kaj pa mi? Kdo bo pa na nas mislil?Nihče.
Samo moramo biti korak pred njimi in se boriti za našo pravico do svoje vode.
ker mi ni vseeno, kako bodo živeli naši vnuki in njihovi nasledniki
oblast narodom in ljudem!
Re:
Ja..smo jim že poslali. pa še jih bomo "informirali" ...o tem projektu, kot tudi , ali pa še bolj na temo 90 člena Ustavein ZRLi, ki predvidevata , oz. v ustavi v 90 členu že obstaja določilo po, katerem referendum ni mogoč, ko gre za meddržavne sporazume...kar pomeni, da ko - če se sprejme TISA, TTIP, CETA, bo voda predmet "legalne kraje" korporacij, ki bodo za te potrebe primerno skorumpirali odločevalce in bodo dobioli koncesije, nam prodaali NAŠO VODO, mi pa se o tem sploh ne bomo smeli odločati !!! Kakšni so ljudje, ki omogočijo in dajo v zakone in ustavo taka določila, pa prepuščam oceni in občutku slehernika !? :-) Skratka, dela se ne bo zmanjkalo in dolgčasda ne bo...kar je najpomembnejše pa je, da se ljudje zaćnemo zavedat stanja in se povezovat v močno gibanje, ki ga ne bo mogoče ustaviti ne s pritiuski, ne s korumpiranostjo posameznikov :-)
Re: Re:
Občutek, da smo oropani in osiromašeni, je grozljiv. Upam in prizadevam si, da nas ne bo ohromil in naredil nepopravljivo malodušne. Moj Bog, kaj nas lahko sploh še lahko mobilizira in premakne v boj za življenje, zoper životarjenje?!?!
| This discussion has been closed. |