Za gradnjo ograje na meji s Hrvaško
Stopite v stik z avtorjem peticije
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the author of the petition.
Podpisal sem zaradi tega ker imam tam svojo familijo v Dobovi in seveda prijatelje in da se tega resi nasa drzava ker to kar delajo je nenormalno cim prej naj grejo kamor kol samo v sloveniji naj nebojo ker ta golazen dela same probleme
ehhhhhhhh
ker za mene to niso več begunci temveč imigranti... pa da majo ti ljudje po več 10.000€ v žepu pa najbolše telefone.. mislim halo.. use poslat nazaj odkoder so prišli gamad ena!
emm..preprosto vprasanje? koliko ograje za koliko kesa pa hocete? 180 km orbanove ograj e s srbijo je kostalo 100 milijonov
to bi bilo 300 400 milijonv vudolz cele slovenije? zato da jo bo nadzroroval kdo? 1 vojak na 5 km?
bolj smiselno znadzrpvati ceste prozi zahodu in notranjosti slovenije, da s ene bodo migranti porazgubili vsepovsod in jih terati proti avstriji..avstrijic i bi tako rabili 1 mesec da bi vse ogradili, zato bi jih veliko slo mimo, hrvati imajo pa itak plan graditi, torej je vbistvu nesmiselno..
slovenija ni panonija in travniki
Mesane obcutke imam glede tega. Kot ljudje se mi smilijo, ko pa vidim kaj delajo, Kaksno skodo povzrocajo, kaj zapustio za seboj, kako nehvalezno ravnajo s hrano, vodo, kako izkoriscajo otroke....kaksen naval ljudi _ PA kaj se dogaja?..kaj je z nasimi politiki, da resujejo tujce, na svoj narod pa macehovsko obnasanje.
Zato, ker so to navadne gamadi.
Re: sara
Ja se strinjam jst sem iz Brezic in je tam ne normalno... upam da kmalu grejo
| This discussion has been closed. |