Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim
Stopite v stik z avtorjem peticije
sodniki!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Slovenka
#103: - Re: Re: Re: Re: Slovenka
Argumentirana sodba?ok, misliš argumentirani indici? to je nekaj drugega kot dokazi - sodba je btw indična in ne temeljoča na dokazih. to je tudi javno znano, tak da pojdi na čajček.
glede brata pa naslovi vprašanje na petančka (dzs) pa možeka od spoštovane, sodno in politično preganjane a. delić..bo šlo, ali je prekomplicirana matrika?
Re:
pa saj jo ne vodijo..janez je v opoziciji (hvala k...u, če že mora biti)
Re: Re: Ljudstvo2
Priznam, da nisem bral celotne obtožnice - če jo kdo od vas je, mi naj (v obtožnici) pokaže dokaz, da je Janša sprejel obljubo nagrade.
Verjetno so pri poslu bile mučke tučke. Toda, koliko je meni znano, ni mogoče dokazati, da je naš Janez imel prste v marmeladi. Lahko pa se domneva.
Da imam prav dokazujejo mnenja nekaterih pravnikov. Redko se zgodi, da je tudi strokovna javnost tako razdeljena.
Dejstvo je, da je Janša nesimpatičen, zelo narcističen in pogosto pobalinski. Če bi ga obsodili za sovražnega govora, sem takoj zato, da primerno kaznujejo. Ne morem pa spremeniti svojega mnenja dokler mu jasno ne dokažejo krivde glede podkupnine v primeru Patria.
Re: Re: Ljudstvo
pa slo zakonodaji jih (volilcev janeza) bilo dovolj, da je postal poslanec..
...Pod gornjim zapisom se podpisuje nakdadnji poslanec iz Kopra Aurelio Juri
Re: Re: Re: Ljudstvo2
#156: Analitik - Re: Re: Ljudstvo2
komu to razlagaš? do daske vernim anti janezom oz drugi (in večinski) obliki porazne miselnosti? če bi samo janez bil problem za vse težave, bi to že zdavnej "rešili"..
lep pozdrav
Stane MIKLAVŽINA
Re: Re: Re: Ljudstvo2
#156: Analitik - Re: Re: Ljudstvo2
Večina sodb v EU območju na področju korupcije, temelji na posrednih dokazih in indicih, ob podkupnini ponavadi ne izdaš računa.
Re: Re: Re: Re: Ljudstvo2
Ali si prepričan?
Mislim, da morajo v vsakem primeru biti dokazi kar močni za zapor.
Da ne bo pomote, absolutno mora biti kazen vzgojna in če je Janez kriv, je 2 leti smešno nizka kazen. Enako velja za vse druge. Ampak istočano zagovarjam načelo pravičnosti in poštenosti. In tudi če gre za korupcijo, je potreben dokaz. Sicer se lahko v indične dokaze vplete vsekega, ki je slučajno bil v nepravem trenutku na nepravem kraju. Potrebuješ le dovolj veliko politično moč, znance na pravih položajih in podporo medijev.
kaj je stari ,vohuniš mal a ....Samo lopovi lahko podpirajo lopove....lp
Se se ve kam spadajo lopovi ,za zapahe a ne ???'
Janševe ovce so poslane ,da vohunijo......
Mene osebno so prepričale sestrične (bogi ne zna vodit računov(mogoče med sds idioti).
V mojem kraju jih je bore malo (enih par ,ki so ali premaknjeni ali lopovi),no ne rečem poznam pa par dobrih ljudi ,sicer zaslepljenih.....lp
| This discussion has been closed. |
Re:
#84: ALEXS2 -
hitro po d-dudico in p-p-p-pleničke..so že p-p-polne.