ZA ZVIŠANJE CENZUSA PRI SUBVENCIONIRANJU OSNOVNOŠOLSKEGA KOSILA
Stopite v stik z avtorjem peticije
Ohranimo človečnost! če bi takšni ljudje, ki imajo denar in še posebej tisti, ki so ga nakradli veliko imeli samo košček srca, noben otrok v naši državi ne bi bil lačen.
Ne dovolimo lakote na tem svetu je hrane dovolj za vse naj živijo siti otroci :)
Otroci ne smejo biti lačni.Za cenzuse pa mislim,da vsi vemo,da niso realni.S cenzusi brijejo norca iz nas.Ni v moji navadi,da sem žaljiva,vendar dam finančniku,ki bi dostojno s tempreživel,ali pa z 600€,takoj plačo.
Peticijo sem podpisala, ker ni prav, da so otroci lačni po šolah in doma, država pa daje denar, katerega že itak nima, duhovnikom za plače in pokojnine!!! Cerkev kot ustanova ima ogromno posesti, naj z njimi, kot vsak dober gospodar, preudarno ravna in se z njihovimi dobički sama preživlja. Država naj denar tudi pravično razdeli in ga pridobi nazaj od raznih tajkunov, ne pa, da jemlje vedno znova in znova, otrokom in upokojencem in nezaposlenim! Tajkunske kredite naj poplačajo tudi sorodniki, ki so imeli od omenjenih korist, ne pa, da se nič ne naredi, tatovi odsedijo leto ali kak mesec in gredo nazaj domov v vato, v katero so se zavili z nakradenim denarjem, država pa jim še plačuje hrano in bivanje na Dobu, kjer so kot v hotelu! Dajte otrokom! Sramota za našo državo, kaj se počne na ramenih nemočnih!
Najprej naj narkomanom vzamejo metadon in poslancem v parlamentu zvišajo cene malic in pijač, da se bojo vsaj približale cenam, ki jih plačujemo mi navadni smrtniki! Banda!
Žalostno, da imamo ljudje tako malo vpliva na te svinjarije, ki se dogajajo v naši državi!
| This discussion has been closed. |