VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO
Stopite v stik z avtorjem peticije
Pred časom sem dobila e-mail, da bomo ali bodo leta 2070 ljudje delali samo še za vodo, ne za denar. To je absurd. Ne more par ljudi razpolagati z našim življenjem in pravici do osnovnih stvari. Z lastnino slovenskih državljanov nimajo pravice razpolagati. Osveščajo nas, da je treba z vodo šparat..ja pa kaj še, pri nas je vode dovolj, da lahko delamo z njo kar hočemo. Imajo nas za bebce. Pokradli so vse kar je bilo dobrega, ker nimajo nič več za krast, so se pa spravili na vodo. Dovolj je te korupcije, treba jim bo stopit na prste, saj nismo slovenci butasti, da bi jim to dovolili. Že tako predrago plačujemo vodo, ki je naravni vir.
Verjamem, da je pravica do vode ena najbolj osnovnih človekovih pravic, kupovanje vode pa je popolnoma nesmiselno.
državljani prebudimo in s peticijami preprečimo uničenje naše lepe Slovenije.Vedno bom na strani ohranjanja narave in našega življenskega prostora.Naša pravica je svobodno pitje naše vode.
VODA je tudi v meni in tebi , JE TEKOČA, PLINASTA, ALI TRDI LED IN JE NIKOLI NIKDAR NE ZMANJKA. Je NEUNIČLJIVA! Nikakor NE BO nikogaršnja LASTNINA, KER jo NIHČE NI USTVARIL; naš PLANET ima VODO od vekomaj, brezplačno !! NE DOVOLIMO posameznikom, da si ulastninihjo KARKOLI, kar Zemlja samodejno proizvaja ! TUDI HRANA mora BITI BREZPLAČNA!!
za vse človeštvo, Brez pravice do vode bomo sužnji priviligiranim, to jei jasno, zato sem dala svoj podpis!
Nihče ne sme privatizirati vodne vire v Rep. Sloveniji.
Vodni viri so last VSEH DRŽAVLJANOV RS
| This discussion has been closed. |