VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO
Stopite v stik z avtorjem peticije
Tudi jaz se bom trudila na svoj način.
Delam v okviru Duhovni center sveta gora Triglav, kjer propagiramo tudi domačo hrano, navade in običaje,ki so na čuden način izginili iz naših življenj, vendar bi nas osrečevale.
Breda Poljanec
Mati se ne heca
Pozdravljeni,
pred nekaj več kot dvajsetimi leti je eden od takratnih politikov (g. Jože Pučnik), mislim da, ob razglasitvi rezultatov referenduma za osamosvojitev Slovenije dejal: "Jugoslavije ni več. Zdaj gre za Slovenijo."
Žal, lahko danes jaz, ki nisem noben politik, rečem le še tole: "Slovenije ni več. Gre samo še za naše preživetje."
In če si ne bomo izborili vsaj vpisa "vodne pravice" v ustavo kot naše neodtuljive pravice, nam bodo že popolnoma brezsramne in dobičkarsko podivjane korporacije ukradle še to.
Re:
Hvala Breda...........Take dejavnosti so tisto, kar nas lahko spet poveže, nas nauči sodelovanja, sočutja predvsem pa spoznanja neskončne moči in potenciala ustvarjanja, ko se povežemo v ENO ..Zato želim in računam, da boste na tej poti uspešni še naprej in da se tozadevno vse bolj začnemo povezovat ! :-) Seveda si pa vabljena tudi h kakim kokretnim poredlogom, komentarjem in sodelovanju, če - ko to začutiš !? :-)
ekipap ZA sLOVEnijo in sVOboDo
PS .....lahko pa se obrneš tudi direktno name, piscu tega odgovora, če te morda moti moje tikanje ( da ne bom tega obnašanja obesil na vrat ekipe :-) ) , ali pa glede česarkoli drugega :-)
Dušan Trušnovec
naš mail, na katerega lahko tudi nasloviš kako mnenje, pa je : zaslovenijoinsvobodo(afna)gmail.com
Voda, zrak, gozdovi, avtohtona semena in svoboda ljudstva, ne more biti nikoli predmet prodaje. To bi morali zapisati v ustavo vse države EU, ki so ogrožene od multinacionalk in korporacij. Bruseljski parlament sprejema odločitve, ki so v prid požrešnemu kapitalu in novodobnemu suženjstvu.. Vse to vodi v smer: pošteno ljudstvo vseh dežel, združite se !
| This discussion has been closed. |