ukinitev davkov na nepremičnine
Stopite v stik z avtorjem peticije
Želim vsem luč svetlobe, da bodo videli pot po kateri je potrebno iti.Pot luči je pot blagostanja, svobode, spoštovanja, ljubezni in pozitivnega razmišljanja.
Človek obdan z energijo ljubezni premaguje temo, strah in vsa nasprotja, ki mu kradejo energijo.
Lep pozdrav IVAN
L.P.
Oblast Ljudstvu, delovnim ljudem, ki ustvarjajo!
Raspaseni psihopatiji oblastnikov pa obtožnice za neodgovornost, nespametno razsipavanje, odločanje proti Ljudstvu in zasluženo kazen - ekspropriacijo! Takojšen odstop vseh parazitov v politiki, gospodarstvu, sodstvu... potom hitrih, Civilnih Sodišč !!!
Bodočnost temelji tudi na izmenjavi dobrin - danes t.i. sivi ekonomiji, zemljiške knjige itak postanejo nepotrebne... Danes nezaposleni predstavljajo paradigmo, jutri itak večina ostane brez 'služb'...
Brez državljanske nepokorščine se ne doseže nič! Sistem se hrani z Vašimi davki, odgovorno jih zadržite! Z neaktivnostjo in pohlevnostjo ostanemo, mic po mic, brez vsega...
Spontano se zgodi narodov bes...neobhodna Reakcija, Pot k Svetlobi, po meri vsakega človeka! Bodite pogumni! Hej, nas je 2 milijona, njih mogoče tisoč???
S Srcem k Soncu, kjer domuje moralni impulz ;-)
JA...ITAK...že zadnjič sem modroval, da smo davke na vsak zidak mi in naši predniki plačali že neštetokrat in če se sprijaznimo s tem, pač podpisujemo davek na vse, kar je...tud prdnil ne bo več nihče, ne da bi mu kak redar za ritjo spisal položnico !! ...Torej Kaj bomo!!???.....ja , jst bom podpisal ! .-)
D.
Re:
Aja...predstavil se pa nisem!...A ker stojim za tem, kar rečem, pač "priznam", da sem Dušan Trušnovec :-)
Vse kar smo napravili, pri tem kot rečeno neštetokrat plačali davek, bo postalo solastnina Državnih birokratov. praktično jim bomo za svoja stanovanja in hiše vsako leto plačevali najemnino, ki bo, zagotovo, iz leta v leto višja.
Res prihaja čas enopetinske družbe....
davki
LPA
| This discussion has been closed. |