Peticija za dobrobit zapuščenih in zavrženih živali na Obali
Stopite v stik z avtorjem peticije
Pa tudi se borim za vse nas, ki delujemo kot društva za zaščito živali, ki smo glas živali in ves svoj prosti čas in denar porabimo za reševanje živali. Čeprav imamo zakone, ki so na strani živali, se te pravice kršijo, kar ni prav. Zavetišča podpira država, vodijo jih ljudje, ki jim ni dosti mar za živali, le do zaslužka je nekaterim, ker ne znajo opravljati drugega poklica.
Zaslužimo si, da bi vsa zavetišča delovala tako, da imajo znotraj letega živali zasilno zavetišče in ne lager smrti, kjer jih slej ko prej čaka smrt, samo zato, ker nekdo ne plača več namestitve. Tistih bornih ušivih nekaj evrov za hrano.
Ko pa gre za kraje milijardnih vsot, se pa vsem gleda skozi prste in se jih celo ščiti. Vemo vsi za koga in kaj gre. Živali so pa ranljive, ker ne znajo govoriti in se zagovarjati.
MI SMO NJIHOV GLAS IN BORILI SE BOMO ZA NJIH DO KONCA. MATER SEM JEZNA! BOJTE SE ME.
Re:
Točno tako sem želela tudi sama napisati. Se 1000% pridružujem komentarju! GGM gre samo za denar. Naj se ukvarja s smetmi, za kar niso potrebna posebna znanja. Delo z živalmi zahteva, med ostalim, popolno predanost in ogromno socialnega čuta ter humanosti. Barbari pa, ki je baje izjavila, da so te živali od 31. dne dalje strošek, bi svetovala, da si za vedno sleče belo haljo, ker ji po taki izjavi ne bi niti pod razno zaupala živali v zdravljenje in je s takim mnenjem oz. odnosom do živali neprimerna za veterinarko.
Koliko podpisov pa potrebujemo
Podpisala sem to peticijo zaradi enega samega razloga. Za zapuščene živali lahko skrbijo samo ljudje, ki imajo živali res radi in se ukvarjajo samo z njimi in za njih . Ne more vsak skrbeti za njih, kot ne more biti vsak clovek kirurg ali pa odvetnik. Če nekdo to dela z ljubeznijo ali pa iz dolžnosti , je to velikanska razlika.
Da se ne bi v Kopru ponovila zgodba iz Maribora, kjer zavetišče upravlja občinsko podjetje Snaga. Poslanstvo zavetišča mora biti dobrobit živali, ne pa ustvarjanje profita.
ker mora zavetišče ostati v rokah Obalnega društva, ki uspešno dela za dobrobit živali že dolgo let.
| This discussion has been closed. |
Lp
Frenk