Žica ob Kolpi-MI SMO PROTI
Stopite v stik z avtorjem peticije
Re:
Na fb ju kroži starejši članek, ki omenja, da smejo policaji postavit ovire-beri žico, ostalo naj bi bilo pa nezakonito, ampak ker se politika igra z besedami, jim je očitno uspelo z "ovirami".
Nema toga razloga da se među nama postavi žica. 90% nas je u rodbinskim odnosima i umjesto da maknemo rampe i popravimo mostove, oni nam postavljaju žicu.Jedna i druga Vlada ni nezna gdje živimo, kad se treba popraviti most, nema novaca,a za žicu i njihove fotelje ima. Njih bi trebalo baciti u žicu i kaveze i kako žena našeg premijera kaže, neka jedu tanje komade kruha, duže će im trajati.
Zdenko Kovač
Ja pizde enx se pa ze odločte kaj bi radi, predn so dali "žico" ob meji slovenije s hrvaško ste vsi sveto kričali kako naj že enx postavijo tehnično oviro ob sloveniji proti beguncom in zdaj ko jo imate vam spet ni prav.
Kaj zdaj ko je pa ograja pred oknom pa vse narobe govoriti je lahko a ne
Koliko migrantov je šlo čez kolpo v zadnjih 15ih letih,koliko njihovih turisticnih vodicev je v zapahah bilo pa ni bilo rezalne zice ob kupe nebi je bilo treba ni SDA!!!
žica
Saj ne vedo, kaj delajo. Naši politiki tako ne vidijo čez meje, zato jim ograditi Slovenijo ni problem.
Sem odlocno proti zici! Nastavimo rajsi mine. Pa topove pa tanke. Sem tako angaziran in zaveden slovenski hlapec, da tolko davka placujem drzavi na vseh koncih, da se niti izselit ne morem, ta pa moj ljubi mir samo z ubogo poljsko zico brani. Pred taksnimi strahovi, ki so na drugi strani zice hocem najmanj chucka pa silvota in schwarzija, pa bazuke. Jaz castim itak. Pa patrije tudi, pa bojno ladjo na kolpo seveda. Pa ne se za kolpo sekirat, ta bo tekla se dolgo potem ko ne zic ne patrij ne bo, pa bolnih umov, ki taksne stvari ustvarjajo tudi ne. Clovek, minljiv si, tvoja dela pa so tudi. Na sreco, ... hujse kot srednji vek. Še bo treba kašo jest ... Kaj si ne bi rajsi en spricar popili, ce ze ne znate drugac, glavonje, bulje bo vam i nam. Alah akbar i hvaljen Jezus! Dedek mraz vam odpusca grehe, predvsem ker ne veste kaj delate, se boste pa vseeno vsi ki imate prste vmes cvrli v peklu 666 dni na leto. Ker je tak pac sistem. Ce vas pa v škratovi dezeli dobim, vas pa v zvezdni prah zdrobim! Bojte se, neverniki! Vas dedek mraz. Hohoho :D ps: letos ne bo daril, samo šiba za po riti
| This discussion has been closed. |