PROTI EVTANAZIJI ARONA
Proti Evtanaziji Arona
Se popolnoma strinjam z napisanim in podpišem peticijo za odvzem licence. Tovrstno opravljanje "samo svojega dela" in pranje svojih rok, ker se nič ne da in je tako zakon napisan brez zaključene preiskave mora imeti svoje posledice in nekdo mora prevzeti odgovornost za odločitve. Ta odločitev je odvzela življenje živemu bitju in povzročila trpljenje tudi njegovim lastnikom. Sočustvujem z lastniki Rona in jih podpiram v nadaljnjem boju. Računam tudi na vas!
Re:
Človek ima večjo vrednost, živali so pa potrošni material brez čustev po njihovem... nagravžno kakšno mentaliteto imajo še vedno nekateri.
Sem za naj ostane brez licence..to je kruto. Delo ne bi smela več opravljati. Groza se šokirana.
Živali ne morejo in ne znajo biti zlobne, ZLOBNI so lahko samo ljudje. Še en dokaz več!
Sem za treba vzeti licenco in jo spraviti na hladno..groza sem šokirana.
Do konca življenja bi bil na kruhu in vodi, samo da bi izterjal pravico za svojega psa! Kako pokvarjeni so pri nas ljudje in cel sistem. Kako nazadnjaško imamo še vedno mišljenje o živalih. Kdaj bomo razumeli, da živali niso predmeti, ki jih lahko zlorabljamo na vse mogoče načine, samo za naše zadovoljstvo. Živali imajo dušo, so živa bitja, trpijo, ljubijo, se bojijo. Če človek tega ne dojame, je sam brez duše.
Re: se strinjam takoj sankcije,odvzem licence . Taka oseba ne more opravljati delo veterinarja saj k
Podpiram Vas.. Žalostno..😥Žensko takoj s položaja!!!
Podpiram. Enkrat se more naredit red in pravičnost na vseh področjih