Proti napotitvi Slovenskih vojakov na vojaške misije v tujino
Stopite v stik z avtorjem peticije
Ta KURČEVA VLADA je popolnoma izgubila kompas za realnost ! Njen predsednik je v oblakih in zagledan v "SVOJO PAMET", ki mu jo mafijski botri tlačijo v glavo , saj ni sposoben TREZNE PRESOJE SITUACIJE v svetu in še manj doma ! To je tipičen APARATČIK PO NAREKU , ki ga je treba čimprej SKINITI , dokler lahko še kaj rešimo !
Re: Re:
Se strinjam Rusija ni naš spvražnik in odprimo že uči kaj delajo s nami, na žalost smo preveč zadolženi da bi bili lahko junaki škoda ,izstop iz euja bi nam zelo koristil
Upam , da ko jih zajamejo Rusi , tudi takoj vse postrelijo !
No zgleda , da moram oditi osebno na Rusko ambasado , da jim pismeno potrdim , da so oni moji bratje , telih 30 pa moji sovražniki !
Re:
ta narod se nikoli ne bo nič naučil. Šli smo iz Juge, znebili smo se ene federacije in vojske, narod nas potisne v drugo federacijo in vojsko. Spet bomo umirali za interese zahoda, kot smo v prvi vojni...
Za Amere,pa je itak značilno,da ustvarjajo probleme tam,kjer jih ni.
NATO je inštitucija, ki neti po celem svetu spore med narodi, sproža vojaške spopade in skrbi za enormne zaslužke orožarske industrije. Bil sem proti vključitvi v NATO in sem za takojšen izstop. Rajši si uredimo svojo vojsko za svojo obrambo, ki je sedaj nismo sposobni. Absolutno sem proti, da se sproža gonja proti Rusiji, ki se pa ob vse večji agresiji zahodnih držav seveda mora braniti. Nočem, da smo pri tem provociranju zraven!
| This discussion has been closed. |
Re:
#2: Miro -
E Miro, Miro.... Ne pozabi, da je takrat komunistični režim z zakonom določil služenje, danes je to služba, za katero se vsak odloči prostovoljno.