Neomejen ROG uporabe! // Support Autonomous Tovarna Rog
Stopite v stik z avtorjem peticije
Re:
Haha, to ze ni taprav Silc. On pise vejice drugace (najdite si sluzbo ,pijavke levicarske - tako)
Rog predstavlja nekaj česar današnji družbi manjka. Z notranjo motivcijo ljudje naredijo marsikaj, ustvarijo prostor kot je Rog, kjer so drugačni dobrodošli in lahko prispevajo s svojim delom. Pojdite sami pogledat kaj je nastalo s prostovoljnim delom in zagnanostjo! Rešitev družbe, v kateri ima večina več kot potrebuje za solidno življenje, ni v motivaciji s cekini in v iskanju smisla v nabiranju bleščečih dobrin ter v odrivanju drugačnih na rob.
Rog rabmo, še ene gradbene jame pa ne!
pustite Rog Rogu!
Jaz bom tudi odprl peticijo, da mi MOL podari eno bajto z vrtom v centru Ljubljane. Ker sem priden Slovenec in ker sem si to zaslužil! Če mi pa ne bo podaril bajte, bom pa kar zasedel eno novogradnjo, boli me. Jaz hočem zastonj bajto v centru Ljubljane, pripada mi! Na vrtu bi organiziral roštilj za moje prijatelje s čimer bi skrbel za dobrobit družbe. Na vrtu bi postavil tudi otroški tobogan, kar bi znatno vplivalo na dobrobit otrok! Posadil bi paradajz in kupil 2 kuri ter petelina, skrbel bi tudi za živali.
Podpišite prosim!
(Stupidity should be painful)
Re:
Lenuhi, ki za svoje (od trga demagogij in simulakra umetnosti osvobojeno) ustvarjanje/ filozofiranje ne pričakujejo plačila? Želim si, da bi ljudje pred etiketiranjem (s kritično vpletenostjo - zavedanjem dejanskega stanja iz prve roke) sploh vedeli kaj komentirajo. Tako pa večina slepo ponavlja vrednostne sodbe, s katerimi jih programirajo masovni mediji.
Skvoterji enostavno ne pristajajo na diskurz (vsiljen s strani legalistične kleptokracije) in si s svojimi dejanji jemljejo pravico "pluniti v obraz vrednotam" na katerih temelji "sužnjelastništvo s človeškim obrazom" ki ga lažnivo imenujejo demokracija.
Lastnina pa nima nič s svetostjo! Zagotovo.
Re:
MOL dejansko podpira neprofitne, socialne in umetniške projekte tudi s tem, da daje aktivistom/ umetnikom na uporabo prostore neprimerne za bivanje (kakršen je tudi ROG) za minimalne najemnine (do nekaj 10€);
ROG je prostor javnega dobra in marsikateremu nepremičninskemu špekulantu so se že cedile sline po njem.
Res pa je tudi to, da je med uporabniki tega teritorija marsikdo, ki zlorablja stanje z značilnim cinizmom, ki veje tudi iz komentarja #38.
Kaj pa če bi ta društva kupila Rog od občine, pa postala uradni lastnik.
Drugače pa se strinjam s umetniškimi društvi.
This comment has been removed by the person who wrote it.
ROG
Moji hčerki hodita tja na skejt. VSE TRI SMO ZADOVOLJNE. Pa še poceni je. Zdaj bo pa župan ponudil ti "alternativo", za katero pa vsi vemo kakšna bo, a ne? draga kot žafran!
Ker Ljubljana postaja "kičasta" in kmalu ne bo več naša!?
vamo arriba
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#20: Nataša - Rp: podpiram!