PRAVICA DO KRITJA VSEH ŽIVLJENJSKIH STROŠKOV BREZPOSELNI OSEBI
Stopite v stik z avtorjem peticije
fa* of
kul djmo to izterjat..hočejo prekariat..in jim ne omogočijo da bi nabrali dovolj delovne dobe..zato bo ta novi pod pod razred sužnjev- brez penzij..da življenja niti ne omenjamo- da si oni lahko delijo dodatke..na račun takih...
Drži.Če oni ne znajo oz. nočejo transparentno ravnat z našim denarjem oz. vodit države nismo krivi mi državljani,vendar pozabljajo če mi ne bi plačevali davkov da tudi oni ne bi imeli od nikoder odtujevat denarja v svoje žepe
Podpisala sem jo, ker vem, da bi bilo treba v naši državi marsikaj "pospraviti" in spremeniti. Toda tako kot v pravnost naše države, sem izgubila tudi zaupanje v smisel peticij. Saj smo že videli predajo podpisov peticije "Poslance na minimalce" ... Še po televiziji so prenašali, ko je Bratuškova z nasmehom na ustnicah sprejela podpise in rekla: "Bomo poskrbeli za to!" ... Ja, so poskrbeli: pospravili nekam, da ne bo kdo našel.
Predvidevam, da se z vsemi pobudami državljanov zgodi isto. Kako gre že tisto? PSI LAJAJO, KARAVANA GRE NAPREJ!
Re:
Točno tako, uradniki nam določajo, kako bomo životarili brez sredstev.
Re:
Ljudje moramo združiti moči in zahteve, da enotno predstavimo zahtevo.
Re:
Meja sprejemljivega je zelo spolzek teren, vendar je lakota in pomanjkanje stvar, ki ni sprejemljiva.
Re:
Očitno uradniki menijo,da živite od zraka in vam finančna pomoč ni potrebna.
| This discussion has been closed. |