VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO
Stopite v stik z avtorjem peticije
Ker niso dosedanje vlade znale vspostavit reda na državni ravni,ker vsaka vlada ,ki pride ponovno skrega ljudstvo med sabo,ker samo obljubujejo in se trudijo samo za svoj politični obstoj in neznajo EU.rečti kdaj tudiNE.Sedaj bi še pa Vodo prodali NE.
Zakaj sem podpisal to peticijo?
Zato, ker bi to že moralo biti zdavni v zakonu in v ustavi. Napisano jasno kot beli dan, da bi vsak razumel, še bolš pa, če bi doumel.
Re: TA PETICIJA ZAVAJA, PREUSMERJA POZORNOST
#19: Blaž Babič - TA PETICIJA ZAVAJA, PREUSMERJA POZORNOST
Mi delujemo v najboljših naših močeh in vsega kar si napisal se tudi zavedamo.
Smo skupina , ki ji je mar za naravne dobrine Slovenije in z vso organizacijo vpisa vode v ustavo RS imamo veliko dela
in imamo tudi vizijo kako priti do zaželenega cilja. Nekonstruktivne kritike niso v skladu našega delovanja.
Peticijo sem podpisal, ker me silno skrbi, kam nas je ta in prejšnja politična banda spravila dom sedaj. Ob takem trendu mi bodo odtujili pravico do zraka, če še ne kaj hujšega, še za časa mojega življenja. Pitna voda je dobrina, ki bo postala strateški marterial. Temu pa ne bi bilo tako, če bi bogati ljudje po svetu bili po defaultu manj pokvarjeni, stremuški in lakomni.
Zato, da si bogatuni, s nakradenim denarjem ne bi prilastili še vode, ki jo zemlja daje za vse nas ZASTONJ, kakor tudi vse ostalo! Pa naj si J***** Mater!
Peticijo sem podpisala, ker verjamem, da vodni viri (za razliko od drugih državnih kolhozov) nikoli ne bi smeli biti privatizirani. Za to se zavzemam in sem trdno prepričana v pravilnost nacionalizacije vodnih virov.
Moj glas proti privatizaciji vodnih virov NI GLAS za nobeno od "novih"/starih političnih opcij, ki bi se morebiti skrivala (-e) za to peticijo, zato upam, da podpisniki te peticije kasneje ne bomo zlorabljeni za politično agitacijo novih/starih "visokomoralnih" in "visokoetičnih" obrazov, katerih etičnost in morala sta zgolj črka na papirju.
Hvala!
LP nevenka
Žnidaršič
PETICIJO SEM PODPISALA, KER JE VODA ZA MOJE ŽIVLJENJE TUDI MOJA PRAVICA, KAKOR PRAVICA VSEH ŽIVIH BITIJ NA SVETU!
| This discussion has been closed. |