Zaprtje trgovin ob nedeljah
Dosegli 9000 podpisov podpore in vabilo k sodelovanju pri zbiranju podpisov na stojnicah v vašem kraju
Gost#2 Nov 11, 2017, 08:32
Naslednje : RTV prispevek, katastrofa od programa, oni pa želijo povišanje mesečne naročnine za prevlado oglasov nad Tv programom to ni več TV ampak elektronsko trobilo ki služi polnjenju proračunov tujim družbam na teritoriju Slovenije.
Gost#3 Nov 11, 2017, 08:59
Končno imamo enega poslanca g. Čuša ki razmišlja z glavo in ko za svojo plačo tudi nekaj naredi čestitke.
Gost#4 Nov 12, 2017, 19:22
Jaz sem za....!
Gost#5 Nov 13, 2017, 10:38
Spoštovani g. Čuš.
Zanima me, kakšne narave je to zbiranje podpisov? Jaz sem že dal svoj elektronski podpis. Dal bom tudi fizičnega na stojnicah. A zanime me, kam peljete postopek? Do samo civilnega pritiska na poslance, da spremenijo zakon ali tudi do ponovnega referenduma? ali kam?
Lep pozdrav.
Jože Povh
mck#6 Nov 15, 2017, 21:40
Re:
Podpisi sluzijo kot podpora za sprejetje zakona, ne gre za nov referendum.
Gost#7 Nov 16, 2017, 21:05
jes sem za
Gost#8 Dec 23, 2017, 06:35
Če morajo biti ob nedeljah trgovine zaprte, potem je potrebno zapreti tudi hotele, gostilne, ... tudi tam so zaposleni ljudje, ne roboti!!! Tudi natakarji, kuharji, sobarice... bi bili verjetno radi ob nedeljah z družinami!!!
Kar jest#9 Dec 23, 2017, 15:15
Re:
Gost#10 May 01, 2020, 13:48
Dajte malo razmišljati, ljudje hočemo delati tudi nedelje in praznike, ne silite nekaj na naš kar nočemo on ne govorite v imenu nekoga ki bi niste
Gost#11 Jun 13, 2020, 13:52
Pizda ste neumni, vsi nas hvalijo da smo napredni s dolgimi delovnimi časi in nedelje bi pa hočete to vse sfukat.
Gost#12 Jun 13, 2020, 13:54
Re:
Kaki izkurjeni, vsi hočemo delat v nedeljo tukej. Večina prodajalcev, prodajal hoče delat v nedeljo, pejte se nekam je at če nam boste z zakonom odvzeli pravico do dela!!!
Ob nedeljah naj bodo žene, matere, stare mame- doma z otroki ob nedeljskem kosilu. Ob juhi in "tenstanem" krompirju in ob pogovoru za katerega ni več časa. Tisti, ki ste kršili referendum- kaj vam nič ni več sveto ? Bog je rekel, da je nedelja za počitek.
Izgorele prodajalke si to tudi zaslužijo.