TISA – NE HVALA! (najhujši strup demokracije)
Stopite v stik z avtorjem peticije
Zato, ker nimajo kaj prcat po genih zdravih rastin. Ker se jih bo rabilo še in še tisočletij. Hrana je življenska stvar. Ko enkrat vse pokvariš, ni vrnitve nazaj. Turi, bule na zajcih.... brrrr
Proti multinacionalkam nad zakoni suverenih držav.
Proti neoliberalnemu kapitalizmu.
Proti novemu svetovnemu redu-
Zavzemam se za zdravo hrano lokalnega izvora iz starih avtohtonih sort rastlin, zelenjave in sadja; absolutno brez uporabe pesticidov ali gensko spremenjenih semen. Ne samo zame, ampak predvsem tudi za prihodnje rodove.
Absolutno pa mi ni sprejemljivo, da bi tuje korporacije dobile možnost odločanja mimo moje/naše slovenske državljanske pravice o mojem/našem načinu življenja in še manj prehranjevanja.
Ajurveda pravi, da je zdravje uravnoteženost; tole pa prinaša neželena nasprotja.
Paracelzus je rekel: Naše največje bogastvo je zdravje.
Potrebujemo svet po človeški meri. To, kar imamo zdaj je izzven vseh proporcij, ki bi še kakorkoli lahko zadovoljile človeka. Small is beautiful. Neskončna naj bodo le naša domišljija, intelekt in vesolje.
Za boljšo prihodnost brez Ameriških strupov, bankirjev, ter ostalih, nategov strnjenih v takoimenovani American dream !!!!!
Zanimivo branje:
MEDNARODNI SPORAZUMI IN NJIHOVI NATEGI
| This discussion has been closed. |