TISA – NE HVALA! (najhujši strup demokracije)
Stopite v stik z avtorjem peticije
V Sintezi podpiramo vse napore proti vulgarnostim svetovnega finančnega vele-kapitala. Boj bo dolg, potrebno bo znanje in vsa sredstva civilne družbe. Že v avgustu smo tudi na spletni strani Sinteza objavila članek Antona Komata: http://www.sinteza.co/tisa-najhujsi-strup-demokracije
Mah ne, ljudje raje protestirajo, da se pravnomočno obsojenega lopova postavi v parlament, kot pa da bi protestiral takim ljudem k nas hočejo dobesedno pobit!
Ljudje ne vidjo gozda zarad dreves!
Nekaj ne razumem... Kako pričakujejo ti "umni velekapitalisti", da bodo bajno služili, narod pa še za "kruh" ne bo imel, kaj šele za kakšno storitev???
Neka "znanka" ali "neznanka" jim je ušla iz te formule bogatenja in pohlepa...
Vse bolj me prežema grozljiv občutek, da drvimo v scenarij "Mad Max" In na žalost me niti ne preseneča več, ob vsem kar se dogaja po svetu in pri nas.... Žal....
Stop TTIP, TISA, CETA!
delati in skrivati take sporazume pred javnostjo je nesprejemljivo dejanje
Ce bi nase ljudi tudi "o samooskrbi" na kak privlacen nacin spodbudili tudi v vasi organizaciji.
Jaz veselo pijem vodo iz pipe...kar pa ljudje tudi opuscajo in pijejo iz struoene plastike. Da bi vsaj spodbudili proiz.da prodajajo v steklenkah in zeli drago,pa bu mirda pilu naso vodo iz pip...saj jo lahk filtriras ne.
| This discussion has been closed. |