PROTI ODPOVEDI DELOVNEGA RAZMERJA DR. ERIKU BRECLJU
Stopite v stik z avtorjem peticije
ker je potrebno pomagati pogumnim Slovencem, ki opozarjajo na korupcijo! BRAVO DR. BRECELJ, v upanju, da bodo ostali sledili.
Zato, ker je pokazal, da je pameten, ker se je uprl slediti BUDALAŠČINAM ki jih ustvarjajo nesposobni biroŠkrati!
Slava jim!
Nekoga, ki se vztrajno bori prosti korupciji v zdravstvu enostavno ne smejo odpustiti iz službe: ne, zaradi pravičnosti in ne, zaradi pacientov in ne, ker hočemo biti boljša družba.
ker si jo dr. Brecelj dobesedno zasluži po tolikih letih opozarjanja na nepravilnosti v zdravstvu.
Bravo g. Brecelj
Mafijo v zapor! Breclja nazaj v službo.
Pri nas se preganja tiste, ki opozarjajo na napake, tiste, ki jih pa delajo, se pa zagovarja. Lumparija na višku!
Ob obiskih znancev in sorodnikov, ki so bi bili zdravljeni pri drugih zdravnikih, in so se o tudi dr. Breclju izjemno lepo izražali.
Zgrožen sem nad tem obračunavanjem z njim.
Ker je človek, ki si upa in pove namesto nas to kar vidi in doživlja in pripoveduje že leta, kaj ni prav in kaže smeri kam in kako bi morali. Žal je osamljen in nihče ga ni poslušal dosedaj in tudi zdaj nestrpno čakajo ali bo uspelo odstraniti človeka, ki
odkrito kaže s prstom na vse mreže, ki jih taki ljudje ovirajo! Take ljudi rabimo in pošten človek mora biti pri nas že enkrat nagrajen ne pa kaznovan - če smo v Sloveniji vsi enaki?
Dr. Erik je zdravnik in Človek z veliko začetnico,ki ne podpira korupcije, nepravilnosti in lenobe v Kliničnem centru in tudi drugje NE.
| This discussion has been closed. |
klasika za slovenijo, lobiji, lobiji, lobiji, ..tisti, ki kaže na nepravilnosti je kaznovan, potrebno ga je uničiti, tako ali drugače. "Raja " je z njim in za njega, vendar mi ne štejemo,......sram me je, predvsem pa me boli, da živim v tako skorumpirani in pokvarjeni ter požrešni državi kjer se ščiti samo goljufe, tatove,,,bolno do konca,.....predvsem se pa zelo čudim, kako je mogoče da slovenski narod to še kar vdano prenaša,......iz afere v afero,......