PROTI ODPOVEDI DELOVNEGA RAZMERJA DR. ERIKU BRECLJU
Stopite v stik z avtorjem peticije
Dr. Brecelj je človek, ki ga hočeš spoznati, kljub temu, da je takrat za vsakega onkološkega bolnika najslabši čas. Je ČLOVEK z velimo začetnico. Pomagal mi je v najtežjih trenutkih in mi s svojim znanjem, strokovnostjo, izkušnjami rešil življenje. Če bi bila vsaj polovica zdravnikov takšna kot je ON, se v Sloveniji ne bi bilo bati za razmere v zdravstvu.....poštenost, srčnost, prijaznost.....vse to in še več označuje najboljšega kirurga onkologa v Sloveniji.
Potrebujemo Vas, dr. Brecelj in Vam stojimo ob strani!
Erik je edini od naših javnih osebnosti, ki si je zaslužil vso mojo zaupanje in podporo, čeprav ga osebno ne poznam. Le z takimi osebnostmi na čelu naše vlade vidim pošteno bodočnost naše dežele in blagostanje vseh Slovencev!
Re:
Se strinjam z vami. Letos avgusta sem bila z mamo na ORL. Čakali smo v čakalnici ( pribl.10 ljudi). Naenkrat pride dr. Remškar,ki je spremljal svojo ženo. Prideta do sprejemnega okenca,sestre so skoraj salutirale od strahu. Dr. nekaj pošepne,sestra bliskoma zdrvi po zdravnico. Gospa se usede, počaka 1 minuto in glej zlomka: takoj je bila sprejeta. Dr. Remškar odide in reče,naj ga kar pokličejo, če bo še kaj... In raja je še naprej čakala,ker čas naročanja je pa ja ena irelevantna stvar v našem zdravstvu. Bruh. In potem ustrahuje z nekimi odpovedmi. Cerar pa nič. Iz pietete do ONKOLOŠKIH bolnikov bi ga moral že zdavnaj odstaviti.
| This discussion has been closed. |