PROTI ODPOVEDI DELOVNEGA RAZMERJA DR. ERIKU BRECLJU
Stopite v stik z avtorjem peticije
mu čast!!!
Dobro bi bilo, da bi se organiziral še kakšen shod pred OI v podporo Dr. Breclju.
Upam samo, da bo vzdržal pod vsemi pritiski in da bo ostal, saj ga potrebujemo.
Če bi bil gospod Remšakr popolnoma nedolžen bi moral odstopiti če ga ljudje ne marajo-In ne maramo ga niti njegovi pacienti. Lahko se on zajebava pa odpušča zdravnika, ker si bo sam že postlal ko bo potreboval pomoč, kaj pa mi ostali reveži, ki 40 let že vplačujem v blagajno in mi bo nekdo odvzel pravico do zdravnika. Naj Remškar in vlada odgovorijo na vprašanje s kakšno pravico nam jemljejo zdravnika?
Onkološki inštitut brez pitne vode - kakšna sramota za to državo!
Dr. Brecelj je skoraj edini zdravnik s srcem, ki se bori za paciente, je zdravnik s srcem in pacienti niso zanj samo številke, kot za marsikaterega drugega zdravnika..ne zasluži si tega ...ker je pošten, in se bori za pravico ga pa hočejo utišat na ta način z odpovedjo delovnega razmerja, vendar mi ne damo dr. Breclja in ga podpiramo 100%.. ker je pošten se ga hočejo znebiti...računajte na nas dr. Brecelj !!! Stanka Zaletelj
Bilo je že omenjeno......v naši državi kaznujejo tiste,ki opozarjajo na napake in ne tiste,ki jih delajo....sramota....Želim,da dr.Brecelj dobi 100% podporo.
Re: Re: Re:
ja to je pa to..položaj nadrejenih..takoj priti na vrsto--upam smo da dr.Remškar ne bo nikoli obćutil na sebi kaj pomeni biti onkološki bolnik..potem se bo zavedel, kaj pomeni biti bolnik dr, Breclja..res dr, Brecelj spoštujem vas kot zdravnika..predvsem pa kot ćloveka..Stanka Zaletelj
| This discussion has been closed. |