PROTI ODPOVEDI DELOVNEGA RAZMERJA DR. ERIKU BRECLJU
Stopite v stik z avtorjem peticije
pravicen clovek
SPOŠTUJEM GA KOT ZDRAVNIKA IN ČLOVEKA.
On si zasluži ,da nosi naziv DOKTOR,ne pa birokrati ,ki jim je samo za stolčke in denar,ki se steka v njihove žepe.Zato se v zdravstvu dogajajo take anomalije na katere že dolgo opozarja DOKTOR ERIK BRECELJ.Mi smo z njim.
Stane Miklavžina
Ali kdo ve za elektornski naslov d. Remškarja? Predlagam, da mu vsi sporočimo pozitivne izkušnje, ki jih imamo z dr. Brecljem. Dr. Brecelj vsak dan rešuje življenja (tudi mojega je), za razliko od g. Remškaja, ki nenhno le govori in se seli iz stolčka na stolček ter skrbi le za svoj žep.
se mi ni nerodno podpisat: MIranda Sušanj, Jesenice
Žal " Y " generacija katera je visoko izobražena nima revolucionarnega naboja in gre raje v tujino.
(nekam znano se sliši saj so nas dunajske kočijaže pošiljali v Filadelfijo,no pa se kar sami driblamo do konca,ne rabimo tujca da nas ...škoda besed
Ker je človek z velikim srcem do ljudi.Marsikateri zdravnik mu ne seže do gležnja.Enostavno ga Slovenija rabi.Prosim ostanite.
Zelo spoštujem dr. Erika Breclja, ker se je izpostavil za skupno dobro in se sam spopadel z 'morjem zla'. Dajem svoj glas za izjemnega, pogumnega človeka z osebno integriteto in visokimi etičnimi ideali. So se morda naši politiki že zbudili iz stoletnega sna ali bodo še naprej mižali in s tem podpirali pritlehne igrice dr. Remškarja?!
| This discussion has been closed. |