podpora Jozetu Pirjevcu
Stopite v stik z avtorjem peticije
Gost#101 May 12, 2016, 14:25
Podpiram gospoda Jožeta Pirjevca, ki je zgodovinar z veliko začetnico.
Gost#102 May 12, 2016, 21:11
Cenim prof. Pirjevca in njegovo delo. Ne razumem, kako lahko neko sodišče ob taki prozorni laži ugotovi, da ni šlo za razžalitev dostojanstva prof. Pirjevca. Kje živim?!!!
Gost#103 May 12, 2016, 23:02
Odličen zgovinar..PRAVI SLOVENEC!!!.zelo realen , zelo veliko prispeva k osveščanju vseh Slovencev doma , v zamejstvu in tujini. Ni politično usmerjen.
Umirjen, požrtvovalen in pošten...morali bi večkrat objavljati njegove govore in poslušati njegova mnenja.
Umirjen, požrtvovalen in pošten...morali bi večkrat objavljati njegove govore in poslušati njegova mnenja.
Gost#104 May 13, 2016, 06:24
To je za mojo dušo. Resnico je potrebno ponavljati vsaj en dan več kakor laž. REPORTER je ena sama laž, pa kdor koli že piše zanj.
Gost#105 May 13, 2016, 20:36
ker je realen zgodovinar.veliko je napravil za nas Slovence.zasluži si vse pohvale in našo podporo.
Gost#106 May 16, 2016, 07:31
Izredno cenim akademika prof.dr.Jožeta Pirjevca zaradi njegovih
zaslug za slovenski narod z razliko od konfliktne osebe Boštjana M. Turka, ki se nikoli ni dokazal z ničemer, razen s provokacijami in žalitvami zaslužnih velikih Slovencev, ki nekaj pomenijo doma in na tujem.
zaslug za slovenski narod z razliko od konfliktne osebe Boštjana M. Turka, ki se nikoli ni dokazal z ničemer, razen s provokacijami in žalitvami zaslužnih velikih Slovencev, ki nekaj pomenijo doma in na tujem.
Gost#107 Aug 01, 2016, 11:34
BANDA KOMUNISTIČNA, KRVAVA.
STE ME PAČ DOBILI NA LIMANICE ZA PODPIS ZA VAŠE KOZLANJE.
A ZDAJ NAJ PA ŠE TEGA KRETENA KOMUNICIRAM, DA BI ZBRISAL SVOJ PODPIS.
STE ME PAČ DOBILI NA LIMANICE ZA PODPIS ZA VAŠE KOZLANJE.
A ZDAJ NAJ PA ŠE TEGA KRETENA KOMUNICIRAM, DA BI ZBRISAL SVOJ PODPIS.
| This discussion has been closed. |