Nujna medicinska pomoč na Notranjskem
Stopite v stik z avtorjem peticije
A zdej nam bodo še to vzel, nujno medicinsko pomoč, pa kje jim je pamet, VSI jo rabimo, VSI.
Mislim, da bi se varčevalo veliko več kje drugje.
Nisem pa pozabila na svojce, ki bodo potrebovali nujno pomoč v bližini!!
Ustava zagotavlja vsem državljanom enake možnosti zdravstvene
oskrbe - v našem primeru ukinitve našega centra pa nas postavlja v popolnoma podrejeni položaj.
Me zanima. če bi bil npr. parlament v Loški dolini, ali bi tudi takrat ukinjali urgenco????
Edo iz Žage
prihoda reševalcev zelo pomemben zame in se je uspešno izteklo. Ne vem pa, če bi bilo tako, ko bi reševalci potrebovali več časa, ker bi prišli od dlje.
To je sramota da je sploh lahko tak človek ki kaj takega predlaga na takem položaju. ...očitno življenja ljudi niso pomembna ampak samo denar...V nekaterih primerih je NMP ki je v istem kraju kot negdo ki rabi pomoč prepozna kaj šele da bi prihajali od nekje dlje...npr. .Ljubljana ali Postojna!!!! Tega nikakor ne smemo dovoliti ker lahko še že jutri sami znajdemo na takem mestu in potrebujemo pomoč. .MINUTE SO POMEBNE, TAKO KOT TUDI VSAKO ŽIVLJENJE! !!!!
Ni mi jasno kako nekaj osebkov spreminja utecen sistem in dobro delujoco NMP v Sloveniji. Ko sem potrebovala pomoc, tocneje moj moz, so bili zdravniki iz Cerknice v majn kot 10 minutah pri nas. Resili so mu zivljenje. Vsa pohvala. Te dobre ljudi ukinjajo. Jemljejo nam jih. Nedopustno. Uprimo se.
Andreja Unec
podpisujem zato, ker je zdravnik v NMP potreben 24 ur na dan. Le tako nam rešujejo življenja. Do sedaj je bilo v ZD Cerknica lepo in dobro urejeno.
Sonja
Mislim pa tudi , da v Ljubljani plačujejo iste prispevke kot pri nas v Cerknici,pomoč k nam pozimi pa iz Postojne še prišla nebi.
Groza !!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |