Arinina peticija
Stopite v stik z avtorjem peticije
Sem takoj za,da taki izmecki dobijo smrtno kazen!
oko za oko, zob za zob..pa se 1000x hujse kazni naj ju doletijo! gamad ena...kako lahko sploh pomislijo na kej tazga kaj sele da to naredijo! in tale morilec (ocim) ne razume slovensko - a razumel pa je da je teba otroka mucit? prasca zahojena
Naj počiva v miru.K.K.B.
Re:
Ja, absolutno smrtno kazen in ne lahko, kot sem že nekajkrat napisala!!!!! Mučenje, takšno kot ga je preživljala uboga dveletna deklica. Ne morem verjeti, da starši lahko naredijo nekaj takšnega, ne samo starši kdorkoli....... obadva sta za ubiti in to na način težkega mučenja, sicer pa ju lahko linčamo prebivalci, kamenjanje, in še marsikaj se najde! Barabe pokvarjene!
Uboge punčke in njenih staršev ne poznam ampak po slikah kako se punčka veselo smeji ko je bila še pri očetu v družini in potem slika iz kliničnega centra me je prizadela do skrajnosti!Podpišem tudi,da dam za njenih dve leti trpljenja svojih 50 let življenja, da bi lahko živela naprej brezskrbno v svoji mladosti- in nekaj dni da obračunam s to zverjo!Na to se podpišem!!3krat če je treba!Vem da vrniti tega ni mogoče niti z ne vem kakšno kaznijo!!!!
s
Ker se mi zdi to nedopustno. Ne morem verjet, kakšen človek si, da narediš kaj takega.
| This discussion has been closed. |
Proti nasilju nad otroci in smrtna kazen za pedofile in morilce.