Vrnimo starim staršem pravico do skrbništva vnukov
Stopite v stik z avtorjem peticije
Ljubezen se ne meri v stevilu let in 2m stanovanja!
sram me je, da sem del tistih, ki vse to dopuščajo-mo, sram me je, da imamo tako vlado, take vodilne ljudi, ki jim je mar le denar.....
Ksenija
3 ure nazaj je vsakih 180 sekund nekdo podpisal peticijo, trenutno podpiše vsakih 124 sekund nekdo....Lepa akcija Silvo Mesojedec, svaka čast:)
Lp
Zato, ker menim da je zadnji čas, da se upošteva zdrava pamet in ne levaške zbojenosti SLO ”strokovnih ”institucij!
malomarno delo CSDRe:
na celi črti.nesposobnost,pomanjkanje čustvene inteligence.To žwensko je potrebno zamenjati-takoj
Ker sem oče samohranilec in se je tudi meni in mojemu otroku pred devetimi leti zgodila podobna zgodba; ko mi je CSD Brežice pod zavestno lažnimi obtožbami skušal vzeti otroka, so mi moralno podporo in pogum nudili sokrajani, društvo MOČ in konec koncev tudi javnost na oddaji Preverjeno, da sem otroka dobil nazaj.
Sramotno je, da je pri tem nečednem in krivičnem početju CSD Brežice "pomagala" tudi otrokova osebna zdravnica in sicer tako, daj je zdravega otroka dala na psihiatrično kliniko!!! Ko se take "institucije" zarotijo proti malemu človeku, mu lahko pomaga samo široka družbena podpora in javnost!
To se v Sloveniji ne bi smelo dogajati!!!
Marijan Šmajgl
Škodo so jim že itak naredili, ko so jih dobesedno ugrabili in odpeljali k tujcem.
Sramota!!!!
| This discussion has been closed. |