PROTI ODPOVEDI DELOVNEGA RAZMERJA DR. ERIKU BRECLJU
Stopite v stik z avtorjem peticije
Dr Eriku Breclju kot njegov pacient bom večno hvaležna. Sramota za državo, da zgubijo takšnega strokovnjaka.
bilo bi fino da bi bilo več Brecljev pa bi bilo malo drugače ne da se vse to dogaja na onkološkem
Tudi jaz sem slišala za dr. Erik Brecelj, da je fenomenalen kirurg. Remškar se zbada s Breceljem naj rajši malce pomisli, zakaj ne dovoli, da reševalno vozilo se parkira pred bolnišnico, ko pripelje boge in bolne bolnik? Naj to malo pogleda in uredi, ne pa samo z bedarijami se ukvarja. Že itak so te rakasti bolniki prizadeti in na koncu ne smejo, do vhodnih vrat z reševalecem, takoj pride varnostnik takoj priteče slika in kazen 500€ za reševalca. Saj je ja tam pred OI. 24. ur varnostnik.
SRAMOTA KAJ SE DOGAJA V NAŠI PRELEPI SLOVENIJI!!!
zbornici,ki pa na vseh koncih povdarjajo ničelno toleranco do korupcije,pa tako ne sodijo več v ta sistem,ki tako deluje samo
še za njihov žep,za zdravje nas SLOVENCEV, pa jim je malo mar.
Naj omenim, da ga že nonstop spremljam in ko je začel opozarjat in podajat mnenje, sem se začela spraševat.Kako dolgo ga bodo pustili pri miru.Ko je S.Bobovniku rekel, da je zoprn in težak človek, ker je takšen kot je, sem si mislila: "takšne še posebej cenim, ker jim ni vseeno, ker če nekdo dela in se trudi, pa zraven gleda ostalo svi...mora na glas povedat". Erik Brecelj se je izpostavil in opozarjal, enkrat, dvakrat,... pa še delal je zraven, zato, posebna podpora zanj, z mojim glasim, pa če je potrebno petkrat. T. p.s. takšne stvari pa se dogajajo marsikje, le nihče se ne izpostavlja, tu pa gre za življenje ljudi.
sit.
| This discussion has been closed. |