Abuzurile din Romania trec oceanul
Quoted post
Absolventa Stiinte Politice in SUA |
#17032 Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate2014-01-11 14:22#16994: - Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate :))))
Ce imi plac atacurile la persoana. Daca vrei dovezi, Dle Musafir, te rog frumos da-mi adresa de e-mail si iti trimit o copie a diplomei de absolvire--sa vezi si tu cum arata o diploma obtinuta pe bune si nu pe spaga si copiute, cum se face de regula in Romania (si, daca tot e sa-ti arat numele meu real pe diploma, as prefera sa listezi o adresa de mail care sa contina si numele tau--ca sa stiu cu cine am placerea). Altfel, poti sa dai din taste cat vrei--sticks and stones can hurt my bones, but words will never hurt me. Si, scuza-ma, in ce fel crezi tu ca am "abuzat de vulnerabilitatile acestui sistem"? Si, de ce abuzul meu (daca ar exista) te deranjeaza, si abuzul in metoda de semnare a petitiei nu te deranjeaza? Interesanta judecata
"anonim inseamna ca nu se afiseaza pe site.. nu ca nu se afiseaza la initiator" Exista cel putin 1 persoana care a recunoscut mai sus pe pagina ca a votat de 20 de ori doar ca sa arate ca se poate. Deci, ori a semnat cu acelasi nume de 20 de ori, ori a folosit nume diferite. Abia astept sa vad daca la inchiderea acestei petitii initiatorul va scoate toate semnaturile duble. Dar, de fapt, cum ar putea face asta daca nu exista protocoale de autorizare sau autentificare a semnaturilor? Te rog arunca un ochi pe alte website-uri de petitii online gen http://www.ipetitions.com/faq ca sa vezi ca metode de autentificare exista.
Definitia cuvantului "anonim" potrivit dexonline.ro este: Persoana nu nume necunoscut, persoana care isi tainuieste numele. Din moment ce nu exista procedura de autorizare/ autentificare a semnaturilor atunci, in mod real, nu se poate dovedi ca aceste nume sunt reale sau cunoscute--dupa cum si demonstreaza oamenii care voteaza de cate 20 de ori. Deci, in realitate, toti semnatarii acestei petitii sunt anonimi, indiferent daca si-au dat numele sau nu, pentru ca nu se autentifica in nici un fel. Eu as putea posta cu John Kerry si tot ar fi acceptata semnatura. Oare ar scoate-o initiatorul din rezultatele finale? Din pacate, cred ca nu.
Din moment ce argumente pertinente nu ai, astept injurii in continuare--se pare ca doar de asta esti in stare. Pana acum ai acoperit "idiot" si "mincinoasa". Hai sa vedem ce-ti poate pielea. |
Replies
Gost |
#17719 Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate2014-01-11 16:32:24STAI CALMA E PREA COMPLICAT DE PRICEPUT CE SI CUM MERGE MINTEA UNORA |
PROTI VMEŠAVANJU POLITIKE V MEDIJE IN SOCIALNA OMREŽJA
PETICIJA PROTI POSTAVITVI AZILNIH DOMOV BREZ POSVETOVANJA IN PRIVOLITVE LOKALNIH SKUPNOSTI
Proti obdavčitvi kripto sredstev (ZDDOKS)
Ohranimo pumpo in burek v Savskem naselju
Ali želite kaj spremeniti?
Spremembe se ne zgodijo, če molčimo. Avtor te peticije je vstal in ukrepal. Boste tudi vi storili enako? Ustvarite peticijo in začnite družbeno gibanje.
Začnite svojo peticijoDruge peticije, ki bi vas lahko zanimale
Peticija za ohranitev fleksibilnega normativa – proti višjim cenam in pomanjkanju mest v vrtcih
799 Ustvarjeno: 2025-09-08
Peticija za preureditev Dunajske ceste v Črnučah
395 Ustvarjeno: 2025-09-04
Uveljavitev študentskega s.p. v Sloveniji
653 Ustvarjeno: 2025-08-19
POZIV UMETNIKOM IN KULTURNIM INSTITUCIJAM TER ORGANIZACIJAM NA UPRIZORITVENEM PODROČJU
370 Ustvarjeno: 2025-09-08
CIVILNI NADZOR NAD PRESTRUKTURIRANJEM SA-ŠA REGIJE
324 Ustvarjeno: 2025-09-04
Za gradnjo in ustanovitev Zavetišča za zavržene živali na Ptuju
946 Ustvarjeno: 2023-10-28
PROTI VMEŠAVANJU POLITIKE V MEDIJE IN SOCIALNA OMREŽJA
18760 Ustvarjeno: 2025-01-03
Proti LGBT ideologiji v šolah in vrtcih!
7027 Ustvarjeno: 2025-06-16
PETICIJA ZA UKINITEV OBVEZNEGA RTV PRISPEVKA IN OSVOBODITEV JAVNEGA MEDIJA
271 Ustvarjeno: 2025-01-22
Ohranimo trgovino na Bohinjski Beli!
144 Ustvarjeno: 2025-09-10
Prepoved tranzitnega tovornega prometa skozi Metliko
902 Ustvarjeno: 2021-05-06
Peticija za izboljšanje pravic in podpore za otroke s posebnimi potrebami in redkimi genskimi boleznimi ter njihove družine
2024 Ustvarjeno: 2025-04-12
Nominacija Domna Vrhovnika za priznanje ŠSFF
68 Ustvarjeno: 2025-09-03
Proti obdavčitvi kripto sredstev (ZDDOKS)
2693 Ustvarjeno: 2025-04-18
Mi nismo NATO – mi smo SLOVENIJA. Slovenija naj po vzoru sosednje AVSTRIJE in bližnje ŠVICE postane NEVTRALNA DRŽAVA!
189 Ustvarjeno: 2025-07-07
PODPORA POBUDI CIVILNE INICIATIVE >>ZA METLIKO<< S CILJEM UVEDBE OMEJITVE TOVORNEGA PROMETA NA GII-105 METLIKA-NOVO MESTO
53 Ustvarjeno: 2025-09-14
ZAHTEVA ZA NUJNO NASPROTOVANJE SLOVENIJE NOVIM PRAVILOM IHR WHO
6255 Ustvarjeno: 2025-07-14
Za lepši promet v najlepšem mestu -Ljubljana
56 Ustvarjeno: 2025-07-14
Zvisanje kazni pedofilom in posiljevalcem,predlog gre kot pobuda poslancem v parlament
5694 Ustvarjeno: 2024-03-09
Znizanje prispevkov
32 Ustvarjeno: 2025-09-21