Abuzurile din Romania trec oceanul
Gost |
/ #116652014-01-10 13:44Este pentru prima data cind semnez o petitie online. Cu toate ca asteptarile mele au fost inselate de atitea ori,inca mai sper ca tara in care m-am nascut si pe care o iubesc cu adevarat , mai poate fi salvata de acest sistem totalitar si opresiv. Frica noastra, pot spune deja ancestrala, de sistemul care ne constringe sa... TRAIM BINE..ar trebui... SA DISPARA !!! Dar cum poate fi realizat acest deziderat,cum putem oare schimba mentalitatea unui popor obisnuit sa ...primeasca ,sa accepte si sa se supuna asemenea unui sclav,hotaririlor UNILATERALE care au ajuns sa desfiiteze justitia si chiar regulile bunului simt..!!!Privesc..ORIPILAT..si ma gindec citi ani vor fi inca necesari acestui neam oropsit de soarta, sa se ridice si sa-si impuna punctul de vedere in legatura cu insasi.. EXISTENTA LUI ! Intotdeauna mie mi-au placut lucrurile simple, pe intelesul tuturor, asa ca am abandonat de mult lupta cu hatisurile birocratice si marturisesc ca ma inspaiminta mai mult cozile de astazi , decit cele din timpul dictatorului de trista amintire. Acum duazecisitrei de ani stateam la coada sa putem minca...astazi in schimb stam la coada sa platim taxe si impozite unui sistem bolnav care nici macar nu cheltuie acesti bani pentru a se insanatosii ci pentru a deveni de la o zi la alta tot mai putred ! Haideti ca macar odata in viata sa nu ne mai fie frica de o interventie chirurgicala majora ,sa amputam membrul bolnav ! Este mult mai bine sa traim o viata intreaga IN PICIOARE, chiar daca ne vom sprijini intr-o cirja, decit sa ne tirim in genunchi cu toate membrele intregi , cersindu-ne drepturile si respectul pe care il meritam de la o MINA DE PARAZITI care ne-a invadat ORGANISMUL. Sper sa auzim de bine...! Si nu trebiue sa fi presedinte ca sa poti ura alor tai... SA TRAITI BINE !Asa ca asta va urez si eu.. |
|
PROTI VMEŠAVANJU POLITIKE V MEDIJE IN SOCIALNA OMREŽJA
PETICIJA PROTI POSTAVITVI AZILNIH DOMOV BREZ POSVETOVANJA IN PRIVOLITVE LOKALNIH SKUPNOSTI
Proti obdavčitvi kripto sredstev (ZDDOKS)
Ohranimo pumpo in burek v Savskem naselju
Ali želite kaj spremeniti?
Spremembe se ne zgodijo, če molčimo. Avtor te peticije je vstal in ukrepal. Boste tudi vi storili enako? Ustvarite peticijo in začnite družbeno gibanje.
Začnite svojo peticijoDruge peticije, ki bi vas lahko zanimale
Peticija za ohranitev fleksibilnega normativa – proti višjim cenam in pomanjkanju mest v vrtcih
799 Ustvarjeno: 2025-09-08
Peticija za preureditev Dunajske ceste v Črnučah
402 Ustvarjeno: 2025-09-04
Uveljavitev študentskega s.p. v Sloveniji
653 Ustvarjeno: 2025-08-19
POZIV UMETNIKOM IN KULTURNIM INSTITUCIJAM TER ORGANIZACIJAM NA UPRIZORITVENEM PODROČJU
370 Ustvarjeno: 2025-09-08
CIVILNI NADZOR NAD PRESTRUKTURIRANJEM SA-ŠA REGIJE
325 Ustvarjeno: 2025-09-04
Za gradnjo in ustanovitev Zavetišča za zavržene živali na Ptuju
946 Ustvarjeno: 2023-10-28
PROTI VMEŠAVANJU POLITIKE V MEDIJE IN SOCIALNA OMREŽJA
18760 Ustvarjeno: 2025-01-03
Proti LGBT ideologiji v šolah in vrtcih!
7029 Ustvarjeno: 2025-06-16
PETICIJA ZA UKINITEV OBVEZNEGA RTV PRISPEVKA IN OSVOBODITEV JAVNEGA MEDIJA
275 Ustvarjeno: 2025-01-22
Ohranimo trgovino na Bohinjski Beli!
145 Ustvarjeno: 2025-09-10
Prepoved tranzitnega tovornega prometa skozi Metliko
902 Ustvarjeno: 2021-05-06
Peticija za izboljšanje pravic in podpore za otroke s posebnimi potrebami in redkimi genskimi boleznimi ter njihove družine
2024 Ustvarjeno: 2025-04-12
Nominacija Domna Vrhovnika za priznanje ŠSFF
68 Ustvarjeno: 2025-09-03
Proti obdavčitvi kripto sredstev (ZDDOKS)
2694 Ustvarjeno: 2025-04-18
Znizanje prispevkov
58 Ustvarjeno: 2025-09-21
Mi nismo NATO – mi smo SLOVENIJA. Slovenija naj po vzoru sosednje AVSTRIJE in bližnje ŠVICE postane NEVTRALNA DRŽAVA!
189 Ustvarjeno: 2025-07-07
PODPORA POBUDI CIVILNE INICIATIVE >>ZA METLIKO<< S CILJEM UVEDBE OMEJITVE TOVORNEGA PROMETA NA GII-105 METLIKA-NOVO MESTO
53 Ustvarjeno: 2025-09-14
ZAHTEVA ZA NUJNO NASPROTOVANJE SLOVENIJE NOVIM PRAVILOM IHR WHO
6255 Ustvarjeno: 2025-07-14
Za lepši promet v najlepšem mestu -Ljubljana
56 Ustvarjeno: 2025-07-14
Zvisanje kazni pedofilom in posiljevalcem,predlog gre kot pobuda poslancem v parlament
5694 Ustvarjeno: 2024-03-09