PROTI ukinitvi urgence v Mežiški dolini
Stopite v stik z avtorjem peticije
......................
Kot zdravnica, po mami 'Črjanka', sem enkrat prisostvovala v spremstvu za pacienta iz Bistre nad Črno do Maribora... Z Raven do tja smo rabili 20 ali 25 minut. KAJ POMENI TO za infarkt?!?! Ogromno časa. Preveč! Urgenca je NUJA v Mežiški dolini. Njena ukinitev pa KRŠITEV USTAVE in Ženevske konvencije.
življenja znova in znova obdani z novimi tehnologijami na eni strani. Po drugi pa smo bolj in bolj oddaljeni od bistva življenja.
In da ne bom modrovala; da, sem PROTI ukinitvi urgence v Mežiški dolini.
Sem tudi PROTI ukinitvi vseh urgenc v Sloveniji !!!!
M. Kričej
človeka, "NUJNOST" VSAKE Z D R A V E DRUŽBE.
Sem PROTI ukinitvi v s e h urgenc v Sloveniji !!!
Ta rešilec bo pokrival kot mobilna enota tudi SG, res 7/24, ampak lahko pokriva tudi Mb, če bo na poti tja in nazaj nuja njemu blizu, kaj pa takrat. To ni redko, to je zkoraj vsak dan!!!!
Re:
Takrat ga ne bo več ur, kaj bo takrat z ljudmi v Mežiški dolini? Ljudje v Mežiški dolini so enakopravni državljani in predolgo so tiho poslušali šefe iz centrov. Za obiskovalce prireditev je v novem pravilniku bolje poskrbljeno kot za prebivalce Mežiške doline in delavce v težki industriji, ki je imamo v Mežiški dolini veliko! Veliko boljša oskrba na nogometni tekmi kot v železarni! topilnici! To so delovna mesta z veliko možnostjo poškodb.
Re:
Naj ostane SUC tudi v Radljah, se strinjam, ampak dobiti ga moramo tudi na Ravnah in to z dvema zdravnikoma!!!!
Re: urgenca
ZD nikoli ni dobil denarja za PHE, ker je PHE del ZRCK! Novi sistem bo dražji za cca 70 milijonov na letni ravni!
| This discussion has been closed. |